Elképzelhető, hogy ez az első kérdés itt a Starfieldről?
Már két hónap sincs a megjelenésig.
Ennyire ismeretlen lenne, ilyen kicsi az érdeklődés iránta?
Semmi hype?
Semmi felmerülő kérdés?
Lesz-e Playstationre?
Elfut-e a gépemen?
Ugyanolyan bugos lesz-e mint a többi Bethesda játék?
Semmi?
Minden infó után lehet nézni a neten, nem vagy rászorulva hogy másokkal megkerested, ha annyira érdekel. Egy meg nem jelent játék esetén nem sok mindenről lehet kérdezni és arra értelmes választ adni, előbb jelenjen meg.
Talán még az sem merész gondolat, hogy amilyen árak vannak és amekkora gépigények, hogy nem fogják tömegek beszerezni most a premierkor.
A minden infónak utánanézés lehetősége a legkevésbé sem szokta érdekelni az itteni közönséget. :)
Csak azért fura, mert a többi nagy cím megjelenése előtt azért már felbukkantak a kérdések itt, úgyhogy mikor kíváncsiságból rákerestem és nem adott fel egy kérdést sem, először azt hittem, nálam van a hiba. Nekem valamiért olyan ez a játék mint a szent grál, fura, hogy itt, ahol naponta kétszer kérdezik meg, mi az aminek négy lába van satöbbi, szóval itt senki nem érdeklődött még iránta.
Teljesen jogos a kérdésed, Kérdező, az emberek elég hülye kérdéseket szoktak feltenni már bőőven a megjelenés előtt.
De ja, nem túl nagy a hype a játék körül. És őszintén nekem eléggé úgy tűnik, hogy az emberek csak egy újabb No Man's Skyt lát a Starfieldben. Nem a bukta, hanem a játékstílus szempontjából. És hát az annyira nem izgi.
Illetv
Illetve hát a két játék hasonlósága, és a No Man's SKy kiadásakor kialakult csúfos botrány után az emberek simán csak "majd meglátom ha kijön" üzemmódban vannak.
Nomeg a Bethesda követői lesz*rják a Starfieldet, ők az Elder Scroll 6-ot akarják:D
Szóval ja, én is úgy látom, nem túl nagy az érdeklődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!