Kihagyhatom az Assassin's creed első részét?
Szeretném kijátszani az összes ac játékot de az a baj hogy az első részhez nincsen felirat ami nekem elengedhetetlen mert nem vagyok jó a hallott angol szöveg értelmezésében.
A kérdésem az lenne hogy létfontosságú kijátszanom az első részt, vagy nyugodtan ugorhatok a másodikra?
A válaszokat előre is köszönöm
Az AC Revelations részben visszatér egy két fontos jelenet ami az első részhez kapcsolódik. Az AC első részében nem történik semmi érdekes. Az egyetlen ami fontos és lényeges a AC első részben az benne van a Revelations részben.
Amikor én játszottam ki a sorozatot én az első részét is kijátszottam de nagyon unalmas. Szóval nem veszítesz semmit avval ha a második résztől kezded.
Szerintem hozzá ad az első rész ismerete a másodikhoz (főleg a jelenkori/Desmond vonalon). Az egyetlen komoly baja, hogy önismétlő, de szerintem nyugodtan hanyagolhatod a mellékfeladatokat. Ha nem maxolod ki, nem veszítesz semmit és a játék közel-keleti hangulata nem rossz.
Ami a hallott szövegértés problémádat illeti, épp itt a lehetőség a fejlesztésére. Felirattal nem fog olyan gyorsan menni, mert a feliratra koncentrálsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!