Pkerstrategy oldalra 2011-be regeltem alap kezdő tag vagyok, ingyen tőkét se kértem ki, évekóta nem is pókerezek, az ha csak regisztrált tag vagyok nem jár kötelezettséggel ugye?
ÁSZF-ben le van írva minden feltétel és kötelezettség. Ha 10+ év alatt semmit nem kértek tőled és 7 éve inaktív a közösség, nem valószínű hogy most bármit is csinálnának.
Töröld az ilyen felesleges regisztrációkat, ahol csak lehet.
A fizetős dolgok úgy működnek a neten, hogy minden amiért fizetni kell az addig nem nyílik meg neked, míg előre ki nem fizetted. Így nincs az hogy véletlenül is olyan dologra kattintasz amiért nem fizettél volna (ha nem fizeted ki, nem éred el), és az sem hogy valaki ingyen megpróbálja lenyúlni a fizetős dolgokat, mert utólag mégsem akarna fizetni érte.
Ezért alakult ki az a rendszer, hogy minden prémium dolgok előre ki kell fizetni, és ha valami fizetős akkor nem is enged tovább fizetés nélkül. Ha van is ilyen funkció az oldalon, ezeket általában nem kötelező használni, és ingyenes módban a prémium dolgok nélkül használhatod a fiókot korlátlanul.
Így nincs igazán miért aggódnod. Ha fizetős az oldal, akkor egyből fizetned kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!