Gyöngyi Nagy kérdése:
Kérdésem ez jogos? A kutyát adom ingyen de a torzskönyvet csak akkor kaphatom meg ha pappírjaiért fizetek?
Figyelt kérdés
Ha egy tenyésztőtől örökbefogadók egy torzskönyves kutyát, amelytől ö minden áron meg akar szabadulni,?! El ajándékozta, csak semmi pappírt nem adót ide, kivétel az útlevelét! HA BÁR ÚGY HIRDETTE MEG hogy torzskönyves kutya ingyen elvihető különleges vérvonalból, tenyésztőtől!2016. nov. 4. 19:46
1/5 anonim válasza:
Gondolom nem írta oda hogy a tk-t is megkapod vele ingyen...szerintem ez így elfogadható
2/5 anonim válasza:
Ez már eleve gyanús, törzskönyvezett kutyát nem adnak ingyen, hiszen jó pénzért is el lehet adni. Miért adná oda ingyen?!
Szerintem annak a kutyának nincs törzskönyve, csak egy sima szaporított keverék. Melyik kennelről van szó, milyen fajta?
3/5 A kérdező kommentje:
100% TÖRZSKÖNYVES ,ISMERT TENYÉSZTŐ!,voltam IS NÁLA!Kilétét NEM SZERETNÉM NYILVÁNOSSÁ TENNI
2016. nov. 4. 22:02
4/5 anonim válasza:
Jogos, hogy nem adja oda a törzskönyvet. Hogy van neki, az egy dolog. Ha ingyen odaadja, akkor nem azért teszi, hogy valaki a törzskönyv segítségével tenyésszen, kiállításokra járjon a kutyával. Oka van annak, hogy "szabadulni" akar tőle.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm A VÁLASZOKAT!
2016. nov. 4. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!