Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy kell eladni egy játékkonz...

Hogy kell eladni egy játékkonzolt?

Figyelt kérdés
Felteszem egy hirdetős oldalra, majd valaki egy köztes helyen megveszi? Mivan ha kiszeretné próbálni? Hol célszerű megmutatni neki? Mivan ha eladás után arra hivatkozik hogy nem működik jól? A konzol egy xbox series s lemez nélküli játékok lejátszására van.

2023. aug. 12. 17:54
 1/4 anonim ***** válasza:
79%

Én nem szeretek csak úgy vadidegeneket beengedni az otthonomba, úgyhogy a nálam történő kipróbálást nem szoktam vállalni.

Egyébként nagyjából igen. Valaki jelentkezik érte, te meg elpostázod vagy megbeszélt helyen átadod.

Ha arra hivatkozik, hogy nem működik jól, akkor kénytelen vagy visszavásárolni. Törvény szerint egyébként is alkatrészszavatossággal tartozol a vevő felé magáneladóként is (NEM csak autó és ingatlan esetében érvényes!), csak ezt nem szokták tudni, így az eladók szeretnek olyasmit beírni, hogy nincs gari, ha megvetted és rossz, így jártál.

2023. aug. 12. 18:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Adtam el pár éve PS-t hogy nálam kipróbálta a figura,semmi nem volt köszönte kiperkálta én meg örültem.
2023. aug. 12. 20:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem volt anno olyan, hogy egy PS3-at hirdettem és nem volt ott a gyerek a megbeszélt helyen. Egy darabig hirdettem még, aztán leadtam a media marktban.

Aztán egy Xbox one-om volt ott is tökölt az első vevő, mondta hogy ne adjam még el mert vár valami pénzére (roma volt egyébként). Mit ad Isten írt egy srác akit ismerek egyébként, de kevesebbet tudott volna adni. Megírtam az első vevőnek ha X óráig nem ér ide akkor bukta. Így is lett a másik vevő eljött, kipróbáltuk. Mondtam neki hogy nyomjad amég akarod, hogy lásd semmi baja. Kifizette. Az első vevő azóta is jön :D

Van egy oldal ahol beszámítják, lehet több helyen. Használt konzol beszámítás. Csak ha nagyon tartózkodsz ettől az elaládstól és esetleg váltanál nagyobbra.

Egyébként mennyiért árulod? Csak kiváncsiságból.

2023. aug. 14. 01:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Mielőtt eladod ne felejtsd letörölni teljesen. A beállítások menüben van egy ilyen konzol visszaállítása, az letöröl mindent profilt/játékot/mentést és visszateszi a gépet mintha most kapcsolnák be először. Csak a rendszerfrissítések maradnak fent.
2023. aug. 14. 08:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!