Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az angol vagy a német verziót...

Az angol vagy a német verziót vegyem meg?

Figyelt kérdés

Van egyáltalán bármi különbség?

Angol: [link]

Német: [link]

2023. ápr. 29. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik nyelvet jobban érted azt vedd meg.
2023. ápr. 29. 18:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez így első ránézésre úgy néz ki, mintha tök ugyanaz lenne. Játékon belül úgyis lehet nyelvet választani, nem? Fogadni mernék, bár nem ismerem.
2023. ápr. 29. 18:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Én sem játszottam vele még, de valószínűleg a lokalizáció (Jelen esetben a nyelv) az, ami egyedül különbözik. Így hát ha a Németet érted jobban, akkor azt vedd meg, ha pedig az Angolt, akkor pedig azt. Más különbség nem valószínű, hogy van. Ez nem egy olyan regionális korlátokkal telepakolt játék.
2023. ápr. 29. 19:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Amelyik nyelvet jobban érted, azt vedd, de figyelj rá hogy mindkettő csak fejlesztés Deluxe-ra, tehát az alap játékkal rendelkezned kell, ez a kód az alap játékot nem tartalmazza.
2023. ápr. 29. 20:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a németek cenzúrázzák-e még a játékokat, régebben gyakran előfordult, hogy kivágtak egy csomó tartalmat.
2023. ápr. 29. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!