Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kriszhadvice végleg abbahagyta...

Kriszhadvice végleg abbahagyta a streamelést hova tűnt?

Figyelt kérdés
2023. márc. 29. 21:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
73%

Én úgy tudom börtönben van, reddit posztban ki kifejtette valaki, most próbáltam visszakeresni mert könyvjelzőben mentettem, de törölve lett.

Szerintem nem pletyka a börtön, elvégre simán cáfolhatná egy poszttal, bármit is követett el, nem hiszem hogy visszatérne.

Amúgy meg a lejátszási listája 2020 óta mentve van nekem, mert amikor kezdte akkor még lehetett küldeni neki zenét és azóta követem ha frissíti.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLK15uKRMQy-3fpAusOAU6..

Ott olvasható hogy 3 napja frissült, úgyhogy egyértelműen aktív a YouTube profilja, csak képtelen visszajelezni a támogatóinak. Részemről megszűnt, ha netán visszatér nem követném újra, ha pedig közli hogy csak külföldön volt vagy hasonló akkor jól átb*szott mindenkit. Nem érdemli meg hogy visszatérjen.

2023. márc. 29. 22:57
 2/21 A kérdező kommentje:
Az igen, a börtön nekem új, én legutoljára láttam tőle az instagramon egy poszot decemberben, amikor azt hitte mindenki hogy visszatér, vagy azt akarta jelezni azzal a bizonyos poszttal, hát nem így lett és azóta se semmi infó róla, ha a börtön igaz akkor pláne nem fog már visszatérni ezek szerint...
2023. márc. 29. 23:05
 3/21 anonim ***** válasza:
78%

"Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja."

Az összes elérhetőségén ha valaki csak megemlíti a "börtön" szót, azt azonnal törlik, ez felér egy beismerő vallomással. A falubeliek azt mondják, hogy tavaly rendőrségi razzia volt náluk, de akkor még nem tartóztattak le senkit. Azóta a családja nem beszél senkivel az ügyről, tehát szégyellik.

Büntetlen előéletű személy kábítószerrel való visszaélés miatt max. 2 évet kaphat, de általában 6 hónappal megússzák (lásd Tóth Andi).

2023. márc. 30. 08:34
 4/21 A kérdező kommentje:
Kábítószerrel kereskedtek?
2023. márc. 30. 11:10
 5/21 anonim ***** válasza:
39%

#1-es vagyok,

olvasd végig, mert 4 órát szántam erre hogy megtaláljam:

Először csak szimplán válaszolni akartam:

Amit említettem reddit posztot abban nem volt kifejtve hogy mit követhetett el, ahogy az sem volt leírva meddig lehet börtönben.

A leírtak alapján viszont ez a legvalószínűbb, amit a #3-as ír, de ez sem konkrétum.

Alapból Kriszh-ből kinézném bármikor hogy használ valamit, a békesziget koncepció és az a folyamatos pozitivitás duma, elismerem ez már belemagyarázás lenne, de valahogy összeilleszthető.

Az fix hogy ez a legvalószínűbb forgatókönyv amiért börtönben lehet, elvégre nem egy agresszív, vagy idióta csávóról beszélünk, így feltételezhetően büntetlen előélettel az a 2 év abszolút reálisan hangzik.

Majd utánajártam a dolgoknak:

[link]

Ehhez a poszthoz instagramon ezt fűzte hozzá "üzenetként":

^22 ^8 11 3 ^23 5 ^10_^15 ^18 ^21 25 ^8 4 15 ^10 8_^14 ^14 ^8 Y-2 ^10 ^14 ^9 ^16 6 L ^16 ^15 ^11=7 8 18 15?7 8 18 15 2 26 15 11/14 12 24.22 25 6 7 6 12 2

Na most leírom a saját elméletem így 4 óra kutatás után, mert eddig nem láttam se az UFO-s videóját, se az Ingstagram oldalát Kriszhadvice-nak, mivel 2020 vége óta nem követtem.

A börtönös történetnek nincs alapja, az hogy "eltűnt" arra magyarázatot is adott már: 2021.12.20-i posztjában, ezt írta:

"Ígéretet tettem, hogy amíg nem készül el a videó, addig nem térek vissza.

Ez így is lesz." Annak köszönhetően hogy eltűnt és különböző oldalak is cikkeztek róla, nagyon felkapott lett az UFO-s videója, szóval kiváló nézettséget generált neki.

Gyakorlatilag valami újabb videót csinál már 2 éve és feltételezhetően kutatómunkát végez, miközben fejleszti magát, így tervezi a nagy visszatérést:

"Az időm nagy részében tanulok, fejlesztem magam."

"Amellett, hogy a Mentális Egészségemre figyelek, újra elkezdtem edzeni."

[link]

Ennél a streamnél én ott voltam, még klippet is csináltam pont erről a jelenetről, de nem találom se a klippet, se a vod-ot róla sehol. Még 4 zenét is küldtem neki ebben a maratoni streamben, azok közül 3-mat most is látok a lejátszási listáján. [link]

Eltelt azóta 5 év, én meg azt hittem 2020 novemberében kezdtem el követni Kriszh-t, miközben 2017 novemberétől. Emlékeztem hogy vizsgaidőszakom volt és őt néztem az miatt nem lett meg valamelyik vizsgám, de nem emlékeztem, hogy az első félévemben történt mindez... Getting Over it-tel rengeteget játszott akkoriban. 2020-ban akkor is december környékén néztem, de lehet 2019 volt, ugyan úgy padlón éreztem magam mint 2017-ben és akkor segített elfelejteni a stream a gondjaimat, azt szerettem benne anno, 2020-ban is ugyanaz az érzés volt őt nézni. De én csak ilyen szezonális követője voltam, sosem voltam "fan".

De visszatérve: Egyértelműen közölte instagram-on a posztjában hogy videót készít és fejleszti magát:

"Valamint még fejlődnöm kell, fejlesztenem magam, hogy olyan emberként térhessek vissza, akit megérdemeltek, és aki megérdemli a figyelmetek.

Sok sok mesélni valóm lesz, ha ismét találkozunk, ez biztos."

Majd a posztot ezzel zárja:

"Nem mentem el végleg, találkozunk még Barátaim!❤️"

Ez olyan videó, avagy dokumentumfilm lesz, mint amit feltöltött 2021.08.24.-én:

https://www.youtube.com/watch?v=YCQW5-fOX-4

Valószínűsítem hogy legalább 4 órás lesz.

A rejtjeles üzenetre visszatérve, először egy dátumot magyaráztam volna bele: 11/14 ez pont abban a formában van, mint: "AMIT A FÖLDÖNKÍVÜLIEKRŐL TUDNI LEHET (ELŐZETES) | PREMIER 08/15" az UFO-s videó előzetes címében szereplő dátum. Szóval TALÁN ez 2023.11.14-et jelöl mint premiert.

Viszont más már megfejtette és a számsor egy lejátszási listát takar:

[link]

[link] itt pedig megtalálod hozzá a magyarázatot.

Mivel áttudom érezni milyen az, amikor fejleszti magát az ember, gondolom ő is csúszott az egyetemmel mint én, de ő is hasznosítani tudta ezt az időt. Én szintén naponta olvastam, 4 órában melóztam, edzettem és kutattam, készültem MSC-re. Nem járok szórakozni most sem, nem költöm a pénzem, magamat fejlesztem. Még emlékszem Kriszh mesélte, amikor barátnőjével szétmentek, kb. 100-an néztük azt a stream-et, az biztos, hogy akkor még 60sub se volt neki, de k*rva jó streameket tudott összehozni és nem játszotta meg sosem magát akkoriban.

Ez amit most leművelt szerintem enyhén szólva botrányos, de vissza fog térni.

Mivel nyitott gondolkodású hívő református ember vagyok, így a "24.22" részről a számsorban egyből Máté evangéliuma ugrott be, így fel is lapoztam:

Habár semmi köze a rejtett üzenethez, mert 24.23-nak kéne szerepelnie számként, de ez a rész az Emberfia eljöveteléről szól.

Kriszh felszívódása és a nagy visszatérés számomra okot ad arra, hogy Messiás-komplexust diagnosztizáljak Kriszh esetében. Mert habár csak én kapcsolom össze a Bibliával, de idézek:

"Mert hamis Krisztusok és hamis próféták állnak majd elő, jeleket és csodákat tesznek, hogy megtévesszék - ha lehet - a választottakat is." (24,24)

"Azt a napot viszont, vagy azt az órát senki nem tudja: sem az ég angyalai, sem a Fiú, hanem csak az Atya egyedül". (24,36)

Szóval szerintem év vége felé fog visszatérni, a dokumentumfilmjével együtt, de ez amit csinált részemről megbocsájthatatlan, kétszínűség.

2023. márc. 30. 13:52
 6/21 anonim ***** válasza:
82%
Börtönben van, a kis városkájában még a Marika néni is tudja. Posztolt instagramra? Miért nem magáról? Óh, hogy bárkinek megadhatta a jelszavát, aki posztolhatott a nevében, ahogy bárkinek megadhatta a youtube jelszavát is. Én amiket hallottam itt Tarcsán, hogy idén szabadul majd. Ezt több streamer is megerősítette, illetve lehetett olvasni redditen is. Kíváncsi leszek mit fog hazudni, merre járt. Az egyik streamer azt mondta, hogy ha átveri a nézőit, akkor kitálal mindenről. Annyit tudok én is, hogy nyomozók ébresztették őt meg a kis családját bő másfél éve. Aztán hallottam hogy tárgyaláson is voltak később, és egy ideje senki nem látta, pedig nem nagy ez a város, de úgy hallom nem kapták el olyan sok cuccal, azért kapott "csak" ennyit a böriben.
2023. ápr. 1. 17:04
 7/21 anonim ***** válasza:
83%

Ezt forrással is alátudnád támasztani #6-os?

Tudsz küldeni olyan reddit posztot (és nem hozzászólást), ami megerősíti hogy börtönben van? Mert én ahogy leírtam volt egy reddit poszt amiben leírták hogy börtönben van, de törölték.

Ahogy kifejtettem #5-ös hozzászólásban abból két dologra lehet következtetni:

- Börtönben van és ezt hülyeségekkel meg kódolt üzenetekkel próbálja leplezni, mintha csak "eltűnt" volna.

- Vagy szimplán elvonult mondván hogy "nem érdemli meg őt ebben a formában a közönsége, így fejleszt magán".

Nyilván a börtön sokkal hihetőbb, de akkor tényleg csak a kábítószer jöhet szóba az esetében, vagy valami nagymértékű csalás.

Amúgy bármi is lesz szerintem k*rva szánalmas hogy minden évben ilyen nagyobb streamer vagy YouTube-osról kiderülnek olyan dolgok, amiket nem nézne ki belőlük az ember. Például Nosika, Bturbó, Ruben, Nerdhub...stb.

Most meg lehet KriszhAdvice is ezen a listán végzi. Gratulálok neki.

2023. ápr. 1. 17:27
 8/21 A kérdező kommentje:
Ruben mit csinált?
2023. ápr. 1. 23:09
 9/21 anonim ***** válasza:
80%
A börtön sztorit onnan is lehet tudni hogy igaz, hogy nincs ember akiről ha az terjengene hogy dutyiban van, nem védené meg magát egy insta storyban pl. Ezt lenne a legkönnyebb cáfolni, hisz csak be kéne jelentkezni pár másodperc erejéig. De miért nem védi meg magát? Miért engedi hogy hónapok óta tudja már a fél gamer community hogy börtönben van? Mert talán ott van :)
2023. ápr. 3. 02:36
 10/21 A kérdező kommentje:
Én bírtam amúgy, de valami furcsaság mindig is látszott rajta hogy nem tiszta, és eléggé fel volt pörögve minden streamjén, onnan is lehetett már következtetni hogy cuccozik elég szépen.
2023. ápr. 3. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!