Mi van jelenleg Kriszhadvice al?
Tavaly ősz óta teljesen eltűnt, talán egy karácsonyi posztja volt, azóta semmi.
Olyan választ/válaszokat várnék amik valósak nem spekulációk. Pl konkrétan látta valaki xy helyen dolgozni. Esetleg látta bulizni, barátnője van, vagy akár időközben családja, gyereke lett.
Az ilyen " az ki?" "Szerencsére fogalmam sincs kiről beszélsz" "biztos elrabolták az alienek" típusú emberkék legyenek szívesek ne is fáradjanak a kommenteléssel!
Hát ha ezt a rehab szitut ennyi helyről visszahallani, akkor biztos van valami alapja. Ezt az is alátámasztja hogy több mint fél éve egy szót sem hallani felőle. Ha valakiről, akkor pont róla nem gondoltam volna hogy ilyet olvasok. Nagy csalódás sajnos, azok után amit felépített/közvetített (béke,szeretet,pozitivitás,kitartás) nem tudom lesz e visszaút. Ha visszatér biztos sokan kíváncsiak lesznek rá de teljesen szavahihetetlenné vált.
Nem gondolnám hogy megszedte magát és otthon röhög. Biztos félre tudott tenni pár millát,de azt egy idő után fel fogja élni. Utána mit csinál? Streamer élet után nem hiszem hogy elmenne igazából bármi mást is csinálni. Ez egy álom meló. Szerintem elég biztos hogy valami személyes testi és vagy mentális dolog állhat a háttérben.
Egyik streamertől hallottam, hogy ugye agyonpromózta, hogy az ufos video mennyire fain lesz és nem lesz benne 1 reklám se, mert neki az szembe megy az elveivel egy ilyen dokumentumfilmnél. Na és a sztori az, hogy már 8-10 percenként jön reklám a kis "filmjében". Pedig a videó első 3-5 percében is elmondja ugyanabban a videóban, hogy 0 reklám lesz...Az első 13 percben csak 2 reklám van, katasztrófa. A többi videójában is dupla/tripla annyi reklám lett, szóval nem hiszem hogy vissza fog térni. Neki ez a kiszállója. Jól hülyének lett mindenki nézve.
És én is benne voltam eléggé a dolgokban anno, rajta nagyon látszott hogy túltolja a cuccot...
Kedves utolsó, annyira szeretem olvasni mikor ilyen hülye ember mint te.. leírja a kis mondókáját...sem annak ahogy egy Youtube videó működik, sem pedig annak ahogy a YouTube változott az elmúlt hónapokban, évben, nem vagy tisztában.
Hülye vagy mint a föld... de legalább bátran adod róla tanúbizonyságod....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!