Van nektek otthon Planet Zoo, Prehistoric Kingdom vagy Jurassic World Evolution?
Nekem Planet Zoo van, ráadásul az összes DLC-vel együtt. Az eddigi legjobb állatkert építős játéknak tartom, bár a Zoo Tycoon-ön nőttem fel.
A másik kettő nincs meg, de inkább a Prehistoric Kingdomot vásárolnám meg, mivel az tudományosan nézve hitelesebb, mint a Jurassic World Evolution, ráadásul a gyermekkorom egyik sorozata, az Ősvilági kaland (Prehistoric park) ihlette.
Ha valamelyik ezek közül meg van nektek, akkor írjátok meg! Meg persze a játékról alkotott véleményeteket se felejtsétek el leírni!
Nekem mindhárom (négy, mert a JWE2 is) megvan, az összes dlc is.
De én a legtöbbször csak ezekkel játszok és csak ritkán veszek meg más játékokat, így belefér.
Szerintem a maga módján mindegyik egész jó és szórakoztató. JWE2-ben könnyű építeni, jóval egyszerűbb játék. A Planet zoo sok időt felemészt, mert nagyon lassan lehet építeni, ezért akkor tolom, ha több időm van és kipihentebb vagyok. A Prehistoric kingdom szintén időigényesebb, viszont még nincs kész, ezért jelenleg abba fektetem a legkevesebb energiát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!