Hogyan fogsz dönteni a Hogwarts legacyval kapcsolatban?
Távol álljon tőlem, hogy védjem a játékot, egyrészt mert nem is vagyok annyira oda érte, de már csak azért is, mert a fejlesztők képesek beadni a derekukat az idiótáknak, hogy aztán megint tökön rúgják őket valamilyen hülye kifogás miatt.
Engem rohadtul irritál ez a twitterlakó főszereplő szindrómás cringe viselkedés. Rowling mondott vállalhatatlan hülyeségeket, de ebből konkrétan olyan ügyet csinálnak egyesek, hogy a tömeggyilkosok elbujhatnak. Meggyőzni semmivel nem lehet őket. A játékot spoilerezgetik és megbélyegeznek mindenkit, mert azt hiszik, hogy nekik van igazuk. Ráadásul ezt azok csinálják, akiknek az a komplett identitása, hogy tolerálja a kisebbségeket.
Senki sem várja el, hogy toleráld a kirekesztő embereket, de az már rohadt gáz ha egy csordányi embernek szent meggyőződése, hogy igaza van, szavuk van az interneten de a megértés minimális szándékát sem mutatják mások felé, akik nem értenek velük egyet 100%-ban, vagy mondanak valami meggondolatlan dolgot, amit amúgy a halandó emberek szoktak néha.
Engem is csúfoltak és engem is rohadtul dühít, ha valakit csak a kinézete miatt csesztetnek, de ez az önelégült képmutató viselkedés is tönkre tud tenni.
#62: Egyetlen szereplő, akivel öt percig érintkezel, és két mondata van a témában. Ezen túl említés szintjén sincs utalás senkinek a szexualitására. Túl lehet élni.
(Amúgy elég nagy kihagyott ziccer, hogy kihagyták a románcot a játékból. Értem, hogy miért, de mégis furcsa egy tizenévesekkel benépesített világ, akik nem randiznak és nem smárolnak.)
Rowling nem lmbtq ellenes.
Az egyik ok, ami miatt támadják az, amikor megvédett egy leszbikus nőt, aki nem akart leszbikus transz nőkkel szexelni.
De a transzokat sem utálja, mert sokszor írta, hogy velük is vonulna (valahogy így). Viszont vannak olyan nézetei, ami nem egyezik meg minden transzéval.
Ugyanakkor a transzok közül sem mindenki utálja és van olyan, aki megvédi.
Van benne kb. 2 percre egy mélyhangú csapos, aki úgy néz ki, mint 1 nő. Most tényleg ezen rugóznak????
Nem veszitek észre, hogy direkt erre ugrottak rá, hogy figyelmet kapjanak az lmbtq-sok?
Mi ez, valami óvoda???
Már bocs, de Rowling lerakott az asztalra egy sikeres könyvsorozatot, belőle csináltak filmeket, videojátékokat, stb.
Nem mimdegy, hogy amúgy milyen véleménye van arról, ki nő és ki férfi? Mondjuk ez nem is vélemény, hanem tény. Kiforgatták, sztan probalta memtemi a menthetőt.
Azonban könyörgöm, ő n pszichológus, orvos vagy szociológus, hogy a véleményét kritizáljuk. Neki nem ez a dolga, és nekünk sem, hogy megítéljük vagy elítéljük.
Soha n lesz olyan, hogy mindenki mindennel egyetért, de attól még az, amit alkotott, azt el kell ismerni. Nem embert ölt, csak tényt közölt. Ki merte mondani azt, amit az emberek többsége is gondol. Pár évvel ezelőtt hülyének nézték volna, ha mást mond.
Megfélemlítés megy. Nem mondhatod el a véleményed, mert akkor gonosz vagy, kicsinálnak, tönkre tesznek.
Megnézném, kik azok, akik az lmbtq-ban vannak. Van egy sejtésem, hogy valójában nagyon nem jó emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!