Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan fogsz dönteni a Hogwart...

Hogyan fogsz dönteni a Hogwarts legacyval kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2022. dec. 25. 14:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
76%
Na, végre megtudtam, honnan származik ez az egész! Nem a kérdést kiíró kolléga szüleménye, hanem a Reddit r/Gamigncirclejerk nevű subján találta ki valami ökör, hogy aki megveszi a Hogwarts Legacy-t, az a transzfóbokat pénzeli. Most, hogy ezt megtudtam, három darabot is veszek belőle... :D
2023. jan. 15. 22:47
 42/77 anonim ***** válasza:
59%
Én meg fogom venni, de nem azért hogy támogassam a transzfóbokat, hanem mert jónak tűnik a játék! Mellesleg én még mielőtt nem olvastam a HP-t, transznemű voltam vagy akartam lenni - csak még nem ismertem a szót.
2023. jan. 26. 12:38
 43/77 anonim válasza:
81%

Első indok az volt, hogy triggereljem a bojkottálókat. XD

Azután megnéztem róla pár videót. S elég megnyerőnek tűnik a játék, így már inkább ez az indok.

2023. jan. 27. 00:24
 44/77 anonim ***** válasza:
2023. jan. 27. 18:07
 45/77 A kérdező kommentje:
2023. jan. 28. 20:08
 46/77 anonim ***** válasza:
88%
#45: És most, hogy egy kövér, női ruhás férfi magánvéleményét belinkelted, változott bármi? Ez a ...perszóna a videó végén arra biztat minket, hogy kalózkodjuk le a játékot. Ennél nagyobb képmutatást nem is tanúsíthatna, mert aki úgy dönt, hogy bojkottálja a játékot, az mondjon le róla teljesen, és ne egy lopott verzióval élvezkedjen!
2023. jan. 28. 20:26
 47/77 A kérdező kommentje:

Nem-bináris személy, nem pedig férfi.

Csak azért linkeltem be, mert nem ért veletek mindenki egyet. De Jessie Gender is csinált róla hosszabb videót. Majd nézzétek meg.

Végeztem a vizsgákkal, szóval lehet én is ezzel jutalmazom meg magam vagy a High on life-fal (hogy kell írni?).

Még nem döntöttem el.

2023. jan. 29. 13:31
 48/77 anonim ***** válasza:
77%
Jól sikerültek?
2023. jan. 29. 15:27
 49/77 A kérdező kommentje:

Fogjuk rá. Habár az utolsó már javítás volt, mert megbuktam először, de szerencsére az ismétlő vizsga jó lett (így a végén hat tárgyból van ötösöm és kettő-kettő tárgyból négyes és hármas ).

Lehet nem mindenkinek ezek a legjobb jegyek és lehetne tökéletesebb is, de azért örülök, hogy tudtam tartani magam a fogadalmamhoz félév elején, hogy nem lesz semmiből sem elégséges vagy bukás/elégtelen. xD

A lustaságom mellett ez is valami.

2023. jan. 29. 15:40
 50/77 anonim ***** válasza:
79%
A művészetet lehet kedvelni a művész kedvelése nélkül is.
2023. jan. 29. 15:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!