Hogyan fogsz dönteni a Hogwarts legacyval kapcsolatban?
Nem fogom sajnos megvenni, mert nincs jó gépen/konzolom, illetve maga a játék is drága. :/
De ha ez nem lenne akadály, akkor megvenném és játszanék is vele mert érdekel, a buta, agymosott, egocentrikus sjw-k meg nem
"Megdöbbentő mennyi indulatot vált ki a kérdés és érkezik ömlengés olyasmiről, ami nem is képezi a kérdés részét"
Szerintem egyáltalán nem megdöbbentő. Az idióta szélsőbalos woke megmondók generálják a játék körül a fedzültséget már hetek óta (ezzel soha nem látott hírverést generálva a játéknak 😃).
Te pedig betetted az agyszüleményüket a szavazásba, miszerint a játék megvétele az transzfób cselekedet. Azzal együtt, hogy ez nagyjából akkora logikai ellentmondás, ami egy jobb képességű kisiskolás gyereknek is világos, még igazából valamilyen szinten idegesítő is, hogy élnek közöttünk olyan felnőttek, akik ennyire hülyék. Szóval magadra hoztad ezt az áradatot a kérdéseddel, mert az embereknek úgy általában elege van ebből a "gondolkodásból".
Nekem nincs "elegem" belelő. Akkor én nem vagyok ember?
Ha téged zavar, hogy másnak eltérő véleménye van, akkor a szólásszabadsággal van bajod és nem tudod értelmezni a jelentését.
"Az idióta szélsőbalos woke megmondók generálják a játék körül a fedzültséget már hetek óta"
Kiprovokálta a verést, mert kihűlt a vacsi.
"Szóval magadra hoztad"
Minek ment oda? Minek vette fel a miniszoknyát?
Amúgy hét opció volt, ami képviselheti kb. az összes véleményt a játékról.
Szóval igazából semmi sem indokolta az agressziót.
Ha van feszültség, akkor azért ugyanúgy ti is felelősek vagytok ilyen hozzáállással, mint a woke közösség.
Veletek nem lehet civilizáltan kommunikálni.
Kevered kicsit a szezont a fazonnal. Semmi bajom a szólásszabadsággal, sem az eltérő véleménnyel. Sőt, még a transz emberekkel sem.
Az, hogy magadra hozod az emberek "haragját" az nem a "minek vette fel a miniszoknyát" jelenség. Bocs, de magában csak ezért a hasonlatért egy gyökér vagy.
Ha nem érted azt, hogy a játék megvétele nem transzfób cselekedet, és hogy ezzel te semmiben nem járulsz hozzá a transzok elleni tevékenységekhez, akkor bocs, de nem vagy azon a szinten, hogy vitatkozni lehessen veled.
De azért tegyünk egy próbát, meséld el, hogy miért transzfób cselekedet megvenni ezt a játékot 😃
"miért transzfób cselekedet megvenni ezt a játékot"
Annyira buta és agresszív vagy, hogy még azt sem sikerült felfognod, hogy szerintem nem transzfób.
Nincs értelme veled kommunikálni, mert valóban nem vagyunk egy szinten.
Pá.
Azt nem tudom, hogy hogyan fogok dönteni, de hogy az általad felvetett ok ebben semmilyen szerepet nem fog játszani, az egészen biztos.
A kérdés/szavazás így feltéve nem is tartozik a játékok kategóriájába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!