Mi a véleményetek a witcher 3-ról?
Ha mindig megöl a gólem akkor vagy te vagy papír vagy az ezüst kardod, ennél a játéknál elég nehéz rohanni a fő küldetésekkel, mert nincs meg hozzá se a szint se a felszerelés és bizony így jársz.
Az se mindegy mivel ütögeted, remélem nem az acél kardot rántod elő a szörnyekre.
Én pl a legvégső alap játék küldi előtt (ahol a fehér fagy falkát kell szét verni) kijátszottam a 2 kiegészítőt legnehezebb fokozaton, hát a laza 50+ os Geralt reggelire megette a 30-as szintű bosst :D
#1 vagyok. A "wandering in the dark" melyik küldetés is? Sajnálom de én magyar felírattal játszom így a neve hirtelen nem ugrik be. Talán a Keira-s lehet? Ott rémlik hogy volt valami golem/vízkopő féleség nekem az elején. Illetve én "normál" nehézségen játszom, de engem is néha megőlnek. DE az az én hibámból történik. Mivel Mellék küldiket is pucolom így a legtőbb küldetésem már 25+ szintű, mármint az ajánlott szint neki. Na már most akkor 15-ős szintten, még ennél is kisebb szintü ezüst és acél karddal képzeld el mennyi ideig verhetnék 1-1 boss-t ami lazán le 1 hitelne engem ha eltalál. xDDD
DE ahogy #3 Botos Jeti is írta, ez nem az a játék ahol a mellék küldetéseket ignorálhatód. Egy mert sokat adnak a játékhoz(hangulat,tapasztalat és cuccok terén is), kettő mert ha nem csinálod akkor nem lesz felszerelésed meg amik kellenek. Folyamatosan fejlesztened kell a fegyvereket és a páncélzatod. Ha még mindig az alap lvl 1-es cuccokba rohangálsz nem csoda hogy minden szétkap még a legkönnyebb szinten is. A Witcher 3 pont 1 olyan játék amibe lazán el tudsz verni több száz órát is mire 1. végigjátszás meglesz, aztán jöhet még az NG+ xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!