Mi a véleményetek a witcher 3-ról?
Nem rossz játék, de messze nem annyira jó, mint azt sokan mondják. Az első két része (szerintem!) sokkal jobb volt. A harmadik része nagyon mainstream lett. Gondolok itt főleg a nagyon egyszerű és bugyuta harcrendszerére és arra, hogy az egész játékban pontokat kell követni a térképen. Szinte nem is érződik rpg-nek. A Wild hunt főtörténete szerintem unalmas (túlnyújtották, peidg nem volt benne annyi), a mellék küldetések tényleg nagyon jól ki vannak dolgozva, de a játék legfőbb problémájától ezek is szenvednek (pontok követése). És itt jön elő a játék fő problémája, a nyitott világ. Szerintem ez az a dolog, amivel elrontották az egészet, ugyanis nem adott semmit sem a játékhoz, csak felesleges járkálást és gyűjtögetést. A Hearts of stone nekem nem tetszett, de a Blood and wine szerintem nagyon jó lett. Persze a pontok követése itt is itt volt, de legalább kisebb volt a térkép, ami nagyon hangulatosra sikerült és egy méltó lezárást kapott a játék.
Kiegészítés: a pontok követésével az a bajom, hogy hülyének nézik a játékost. Sokszor csak pár métert kell menni és még azt is jelzi, na meg még a jobb klikk is ott van. Ennyire azért nem kell egyszerűnek lennie.
A játék első része nálam 10/10, a második 8/10, a Wild hunt 6/10, a Hearts of stone 4/10 és a Blood and wine 9/10.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!