Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit gondoltok azokról az...

Mit gondoltok azokról az emberekről, akik egész nap játszanak?

Figyelt kérdés

2022. okt. 23. 12:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Tisztázzuk, a kérdés úgy szólt,

"Mit gondoltok azokról az emberekről, akik EGÉSZ nap játszanak?"

Tehát nem leülsz délután 1-2 órára, nem összejöttök néha stb, hanem szó szerint akik egész nap, munkaszerűen, 8-12 órán át játszanak. Tipikusan streamerek-re tudok gondolni ilyen téren, rosszabb esetben munkanélküliekre.

Egészségesnek nem mondanám, de amíg meg tudnak élni belőle mert van aki pénzeli őket, hajrá. Mondjuk általában messze értelmesebb műsort adnak le mint ami a TV-ben megy, hiszen nekik tényleg ezen múlik mi kerül az asztalra. Ha pedig valamilyen pótcselekvésnek tudható be, nos, ez van. Amíg nem árt vele másnak és nem akarja rányomni a saját nézeteit másokra, különösebben nem érdekel, csinálja.

Ez az én véleményem, lehet kedvelni/nem kedvelni.

2022. okt. 24. 12:52
 12/22 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom, hogy akik munka szinten játszanak azok, hogy bírják? 🤷
2022. okt. 24. 14:42
 13/22 anonim ***** válasza:
76%
Nyilván nincs más az életükben. Család,barátok,barát/barátnő,stb. Tehát nem aktív tagjai a társadalomnak. De amíg ezzel nem ártanak senkinek addig azt csinálhatnak amit akarnak.
2022. okt. 24. 17:17
 14/22 anonim ***** válasza:
78%

Az egész nap az azt jelenti, hogy valaki a segged alá tol minimum kaját, van hol aludnod.

Meg valaki fizeti a számlákat továbbá álja a szoftverek és a hardwarek költségeit.

Azért ez igy magyar viszonylatban szerintem nem túl valószínű. 200 Ezer feletti költség havonta.

Egyébként ahogy leírták már ha nem árt vele senkinek kinek mi köze hozzá ?

Pl én a saját zsebemből fizetem a megélhetésem + a játékok és az ehhez szüksége cuccok.

Na és ?

A társadalmi élet és a nők része sem igaz egyébként.

Pl egy barátnőmmel 1 hete kajáltunk egy étterembe és utána elmentünk moziba. Dettó színház vagy fürdök.

Meg olyan is volt, hogy 40+-os kolleganő akart rám mászni. Szóval ez a része sem igaz. Még 20 éves is mondta rám hogy ö jó pasi. Na oszt akkor mi van genetika.

A játék meg egy hobbi.

A 2-nek semmi köze egymáshoz.

2022. okt. 26. 21:48
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

#3-as én meg 31 és nő, mégis meló után simán eljátszogatok 1-2 órát a mobilos játékaimmal. Nincs ezzel semmi, sőt én még örülnék is ha olyan pasit találnék, akinek van hobbija, és el tudja magát nélkülem is foglalni, legalább nekem is lenne időm a sajátjaimra.

De folytasd tovább az általánosítást, hogy minden nő szerint ciki a játék :D

2022. okt. 27. 16:54
 16/22 anonim ***** válasza:
79%

"Párkapcsolat kell, és élmények." Köszi 6-os.

Van olyan 50 feletti munkatársam, akiről tudom, hogy életében nem volt férfival soha nem akart gyereket. Igy vélelmezem, hogy kapcsolatot sem. Az anyával lakik és macskákkal játszik egész nap. Egyébként kinek mi köze hozzá.

Játszhatna akár videojátékot is. Az összes férfit leszarja.

2022. okt. 27. 21:58
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Tudod nem szép dolog turkálni a másik magénéletében.

Se neked sem senkinek semmi köze hozzá !

Én pl most néhány nap szabadságon vagyok és játszok egész nap.

Most biztos pokolra fogok jutni.

2022. okt. 30. 13:17
 18/22 anonim ***** válasza:
55%
Szenvedély-betegnek tartom őket.
2022. okt. 30. 16:26
 19/22 anonim ***** válasza:

És ez mennyire normális szerinted? Légy őszinte...

Ha visszagondol az életere 80 évesen mit fog látni?

50 evesen mamahotel, macskákkal játszik, vélhetően nem tudja mit jelent a szerelem semmilyen szinten...

Nem fogja tudni majd az idő kerekét visszaporgetni.

Én 30 férfi vagyok, volt egy gyönyörű nagyon hosszú kapcsolatom, gyönyörű emlékekkel, sajnos véget ért, de akarok újat. Otthon lakok egyelőre sajnos, de teszek róla minél előbb elkoltozzek már, és új élményeket gyűjtsek.

Ezekre jó lesz majd visszagondolni, ha eljő az idő.

Hatos voltam.

2022. okt. 30. 16:33
 20/22 anonim ***** válasza:
66%
Azt gondolom, hogy nincs értelmes időtöltése,mert ha mondjuk olvasna, vagy kimenne futni v. kitakarítana, az értelmes, hasznos időtöltés lenne, de ha csak játszik, az nem, és ez azért alakulhatott ki, mert gyerekkorában nem mutatták meg neki,hogy mik a hasznos időtöltések, nem meséltek neki pl. gyerekkorában, mert akkor megszerette volna az olvasást, a könyveket.
2022. okt. 30. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!