Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit gondoltok azokról az...

Mit gondoltok azokról az emberekről, akik egész nap játszanak?

Figyelt kérdés

2022. okt. 23. 12:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
97%
Attól függ hány éves és van e családjuk, egyébként meg jó dolog, normális keretek között szerintem szükség is van rá
2022. okt. 23. 12:57
 2/22 anonim ***** válasza:
91%
Neked ahhoz mi közöd van hogy ki és mivel tölti a szabad idejét? Vagy tán te szeretnéd ha beleszólnának hogy mit csinálhatsz a szabadidődben?
2022. okt. 23. 14:27
 3/22 anonim ***** válasza:
94%

Az illető dolga.

Bár én nem tartom egy "menő" dolognak, felnőttként. Én 30 vagyok, napi 1-2 órát szoktam játszani, de ezt is el akarom hagyni, mert pl. a nők többségének ez nagyon nem vonzó, akárki akármit mond.

De ettől függetlenül mint mondtam, mindenki saját maga dönti el, mi fontos neki.

2022. okt. 23. 14:32
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
#3 Pontosan. Mindenki maga dönti el mit akar csinálni. Ha játszani akarsz, játssz. Ha csajozni akkor csajozz(vagy fordítva). Ha munkamániás vagy akkor dolgozz a szabadidődben is. A lényeg hogy azt tedd amit te akarsz és ne azt amit mások akarnak ráderőszkolni.
2022. okt. 23. 14:35
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

#3 Mert a nőknek ez nem vonzó ezért Te elakarod ezt hagyni? :DD

Tegyél meg mindent a nők kedvéért nehogy egyedül maradj...

2022. okt. 23. 15:29
 6/22 anonim ***** válasza:
28%

"Tegyél meg mindent a nők kedvéért nehogy egyedül maradj..."

Kb. ahogy írod. Mindent azért nem, de nem akarok 40 évesen is guborogni a gép előtt, egyedül. Párkapcsolat kell, és élmények.

És manapság egy 30 feletti nőnél a gamerkedés inkább ciki kategória.

Ettől függetlenül, meg mindig továbbra sem zavar és érdekel ha valaki 50 evesen is nonstop játszik, de én nekem más dolgok a fontosak.

2022. okt. 23. 15:58
 7/22 anonim ***** válasza:
92%

"És manapság egy 30 feletti nőnél a gamerkedés inkább ciki kategória."

Tegyük hozzá: Magyarországon és az elmaradottabb országokban a felnőttkori játék úgy magában is ciki, sőt, szégyen. Tévét bámulni, vagy szociális médiával pocsékolni az időt, az felnőtt szórakozás.

Pl. Németországban társadalmilag teljesen elfogadott a játék, főleg a társasjátékok hihetetlenül népszerűek. Láttam pl. konditeremben Catan-ozni négy százhúsz kilós izomkolosszust, eléggé szürreális élmény volt. De a vendéglátóim tizenéves lányai is szombat este bulizás vagy telefonbizergetés helyett a konyhaasztalon társasoztak a barátnőikkel, pedig mindegyiknek volt barátja, el tudták volna ütni másképp is az időt.

Nekem biztos nem kéne olyan nő, aki lenéz a hobbim miatt. Otthon vagyok, nem a haverokkal sörözünk, nem hajkurászok más nőket, stb.

2022. okt. 23. 19:46
 8/22 A kérdező kommentje:
Az miért baj, ha mondjuk valaki péntek délután ledől kicsit játszani, én is azt szoktam csinálni, nem sokat, úgy is megunom 🤷
2022. okt. 23. 20:47
 9/22 NTBS ***** válasza:
80%
Sajnálom.
2022. okt. 23. 21:07
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem árt vele senkinek a saját privát dolga, és joga van hozzá.
2022. okt. 23. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!