Mit gondoltok az olyan emberekről, akiknél az egész ház rumlis, szemetes, koszos?
Hát ha ők eligazodnak benne, akkor tökjó, mert kényelmes. Nekem is tele az asztalom és ha valaminek helyet kell csinálnom, mindig egy perc alatt el tudom dönteni, hogy mi az amit a sarokba vagy a kukába vagy az ágyra dobhatok, hogy legyen hely.
A koszost viszont utálom. Utálom, ha valami ragad, vagy megy rá a muslica, vagy nyomot hagy a ruhámon. Ételmaradékot, innivalókat soha nem hagyok szét, hanem mindig viszem mosogatni vagy a kerti kukába kidobni.
Nem bírnám, szerintem 5 egész perc múlva valami sűrgős dolgom akadna, és amilyen gyorsan jöttem, úgy mennék is:DD
Ilyen esetben sosem szoktam szomjas lenni, kávéval is dugig szoktam lenni:D
Két féle ilyen ember van szerintem.
Egyik a lusta disznó...
A másiknak pl sok a dolga,jön-megy,pl ha egy olyan helyiség is van a házban ahol dolgozik valamit...nincs állandóan ideje mindent alrebb rakni,de megcsinalja ha lesz ideje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!