Szerintetek normális az ha egy 20 éves lány nyáron heti 5x iszik alkoholt ( 1-3 sör/ fröccs) és heti 1x elmegy szórakozóhelyre egész éjjelre?
Kinek mi a normális. Nekem ez már brutálisan sok lenne, mert én egyáltalán nem iszok és nem járok buliba se. De ha te így érzed jól magad, akkor hajrá. Csak vigyázz magadra!
L/20
Ez már a hobbialkoholizmus határát súrolja. Persze, persze még fiatal, nyár van, had éljen. De csak próbáld meg 1 hétre letenni a poharat. Majd kezdenek jelentkezni az enyhe elvonási tünetek. Enyhe sóvárgás a háttérben.
Megtörtént eset alapján.
Szerintem 20 évesen lehet annyira érett egy ember, hogy el tudja dönteni mi az ami normális és mi az ami nem.
Mindenkinek más és más az értékrendje.
7 napból 5-ször inni, az már nagyon alkoholizmusnak tűnik. Veszélyes dolog, vigyázni kell vele!
Heti egy buli, ahol kieresztheti a gőzt, barátaival lehet, stb.. teljesen jó dolog! Még ajánlott is 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!