Szerintetek normális az ha egy 20 éves lány nyáron heti 5x iszik alkoholt ( 1-3 sör/ fröccs) és heti 1x elmegy szórakozóhelyre egész éjjelre?
Hát akkor én is indoklom. Először is - és így tovább. De jó, akkor részletezem. Az, hogy heti 5x iszik alkoholt az nem jelenti azt, hogy heti 5x beviszik a Zacherhez és még csak alkoholizmust se jelent. Én meg heti 7x iszom, borzasztó, pedig nem is járok bulizni, de még csak csavarogni sem.
Másik dolog a fiatal lányokat általában halálosan untatják a hétköznapok és abszolut meg tudom érteni, csak mindenki másképp éli át, Ő például heti egyszer elmegy szórakozni, és gondolom a hét többi napján sem ül a babérjain. Más valami olyat csinál amit sokan nem szoktak, vagy valamit amit ő nem szokott. Semmi probléma az egésszel.
Ahhoz képest, hogy nem régen volt itt olyan kérdés, hogy "alkoholistának számít-e, hogy apám munka után minden nap megiszik egy sört?".
Erre szinte kivétel nélkül mindenki azt írta, hogy alkoholista.
Ha ugyanezt egy csaj csinálja, akkor meg mindenki milyen elnéző!
Mit szépítsük?
Ő már alkoholista!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!