Mi van, ha simsben egy férfi karakterrel játszva teherbe ejtek egy nőt, aki nem lakik vele egy háztartásban?
Nem tudok (tudtommal) átváltani rá, csak úgy, ha beköltözik. Csak a férfi karakter az "enyém", én alkottam és játszom vele. A nővel pedig az utcán ismerkedett meg.
Most egyébként hogy átjött a nő nem volt csak sima woohoo opció. Talán terhes és azért nem lehet próbálkozni? Nem tudom.. viszont a nőn nem látszik semmi.
Mindenesetre érdekes, kiváncsi vagyok mi lesz.😃
Nem tudom, csinál-e terhességi tesztet, de úgy tudom, teherbeeshet. Nem tudatja a férfivel, de a simed családfáján meg fog jelenni egy baba.
Régen játszottam, de úgy lehet átváltani másik simre ha kilépsz a te családodból valahol a menü, manage world vagy ilyesmi részén, és átlépsz egy másik családba. Akár olyan simmel is játszhatsz, aki eredetileg is benne van a játékban jó munkahellyel, sok pénzzel...
Lehet csak rosszul látom, vagy bebeszélem magamnak, de szerintem gömbölyödik a nő hasa. Kár, hogy nem tudatja a férfivel a dolgot vagy ilyesmi, életszerűbb lenne. 😃
Köszönöm az infót! 😇
Jelenleg van vagy 6 háztartásom és már mindenki volt szerintem mindenkivel.. nagy család az egész szinte.
De így ezek után.. hűha. Most kedvem is támadt játszani. 😂
Köszi!
9#
Igen, ezt most is tapasztaltam sajnos. Jött egy SMS, hogy "Csak tudatni akartam veled, hogy megszületett xy, gyönyörű kisfiú" és ennyi. Amúgy a nő nem lakik sehol. Ráadásul az első babarol nem is kaptam ilyen üzenetet csak a családfán láttam. ☹️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!