A fideszesek szemében lúzernek számít az a férfi, aki nem keres annyit, hogy a feleségét eltartsa? Ugye a fideszes ideológia szerint a nőnek az a dolga, hogy háztartásbeli legyen.
Kit érdekel ez?
Miért nem a transzok ügyével foglalkoztok?
üdv
Niki
"Mert nem vagyok transz, engem az frusztrál, hogy 200 nettót keresek diplomával."
Ez itt a probléma.
Az államvizsga sikerült, de okosabb nem lettél tőle,hogyha képes vagy ennyiért dolgozni.
Egy diplomásnak lehetne annyi esze,hogy nem megy el szotyi pénzért dolgozni.
Addig kell keresgélni, váltogatni, ameddig kielégítő nem lesz a fizetés.
Nekem sem top villamosmérnök, IT diplomám van, mégis nettó 500-at keresek.
A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen tanultam, itt szerzett diplomával meg nem akarnak versenyszférába felvenni, csak az államigazgatásba a fos közszférás bérekért.
De ha nettó 500-at keresnék, akkor is nyafognék, mert az se valami sok.
8#
Vannak szakirányú továbbképzések, műszaki,IT, gazdasági,logisztikai vonalon.Csak egy diploma kell,hogy jelentkezhess, nincs megszabva,hogy milyen.
Ezeket a képzéseket pont azért találták, ki,hogy a kevésbé piacképes diplomás rendelkezők tudjanak piacképes végzettségre szert tenni.
Budapesten egy diplomás megkeres nettó 400-500 ezret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!