A szocializmusban volt olyan hogy egy hölgy háztartásbeli volt és nem volt munkahelye?
Figyelt kérdés
Éltem a szocializmusban mégsem tudom biztosan.2016. ápr. 20. 14:14
1/10 anonim válasza:
Volt, pl. az én szüleim is, fater 1 fizetéséből simán meg tudtunk élni.
3/10 anonim válasza:
Igen, nagymamám, csak 10 évet dolgozott, utána háztartásbeli volt, ő nevelte az unokákat.
4/10 anonim válasza:
Igen. A szocializmusban akkora fizetések voltak, hogy egy átlag fizetésből meg lehet élni, házat, autót lehetett venni.
Mindezek következtében el is adósodott az ország, amit még most is nyögünk.
6/10 anonim válasza:
"Mindezek következtében el is adósodott az ország, amit még most is nyögünk."
Soha ne hazudj gyermekem! A hazugság hiteltelenné tesz.
7/10 anonim válasza:
basszus, pont ma járt a fejemben az a volt osztálytársam,akinek az anyja háztartásbeli volt. úgy meg voltunk lepődve rajta gyerekként, hogy "XY anyja nem dolgozik" :D most meg az a meglepő, hogy lehetett ilyet, abban az időszakban, amikor létezett a KMK mint fogalom.
egyik nagymamám is htb volt hivatalosan (gyakorlatilag dolgozott a szőlőben), de ő még a háború előtt nőtt fel.
8/10 anonim válasza:
Érdekes,ha egy nő nem dolgozik,az elfogadott,ha egy pasi,akkor az már naplopó:)
9/10 zgyzgy válasza:
Nagymamám háztartásbeli volt, mert nagypapám maszek volt és jól keresett.
10/10 anonim válasza:
8-as,keress rá a háztartásbeliekre itt gyiken, kapják az ívet rendesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!