A FIDESZ milyen családpolitikai rendszert készül kiépíteni? GYES, GYED, szocpol, Háztartásbeliség, stb. hogyan változtatják?
TE utolsó huszár:
Iskolába járatáshoz kötik a segélyezést. 4-ig is lehet majd buktatni, ugye nem kell mondani, ez kiknek nem fog kedvezni?
Tessék kapcsiból 2 példa.
a buktatás "kapcsiból" nem cigány elleni tett, egyetértek vele, de ezzel nem a cigókat "támadja"
amúgy:
ezzel még nem szorítják komolyabban vissza, a cigányok meghozzák azt az áldozatot, hogy a gyerek menjen a suliba terrorizálni a magyart a pénzért cserébe...
ezzel most nem bizonyítottál semmit.. "kapcsiból"...
Kedves Kérdező!!!! Ön a választá-sokk után az első aki nem szégyenli, hogy megélhetési anyuka!
Igen emberek ez kell nekünk!
Nyóc kerék, 6 kölyök szociálpolitikai segíly, és Gyes-Gyesev-Gyed-Gyedev!
És ha már mi vagyunk a 10.000.000 rokkant országa, hát követelem, hogy legyünk a háztartásbeliek országa is!
Éljen Orbán a Király!
A fidesz idejében kaptam adókedvezményt mert gyermeket nevelek. A kormány nálam hagyta a megkeresett pénzt.
Aki nem dolgozott az sorban állt a támogatásért, melyet adott feltételek teljesítése esetén kaphatott meg. Szigorú feltételek voltak ! A gyereket iskolába kellett járatni.
Aztán jöttek a szocik. Elvették az adókedvezményem. Nem voltam elég nagyfiú, hogy saját magam osszam be a pénzem. Szóval elvették a pénzem, hogy majd ők elosztják igazságosabban. Egy fillért sem láttam belőle az elmúlt 8 évben.
Az ingyenélőknek persze jutott segélyre feltételek nélkül. Mert nem lehet megalázni a polgárokat azzal, hogy feltételekhez kötjük az állam által adott pénzt. Ez diszkrimináció !
Ismét a fidesz nyert. Remélem ismét nagykorú leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!