Létezik olyan férfi, aki örömmmel vállaná a "háztartásbeli" szerepét, cserébe azért, hogy a nő eltartja?
Sajnos, nekem csak olyan férfihez volt szerencsém, aki örült, hogy jól keresek, kijövünk a pénzemből, ezért felmondott, hogy nyugiban jobb munka után nézzen, hisz belefért akkor.
Ebből másfél év munkanélküliség lett, cserében otthon sem csinált semmit, egész nap sorozatozott, pihengetett. Ezért mentünk szét végül.
5 évig éltem egy 60 éves nővel, huszonéves fiúként.
Egy gazdag vállalkozó elvált felesége volt.Én meg kanos, de nagyon,így egyszer utunk keresztezte egymást.
Két kikötése volt.
Nem kell dolgoznom, de otthon én csinálok minden házimunkát.cserébe használhatom a kocsijait, ad pénzt mindenre.
Másik, minden reggel nyalás volt, azt nagyon szerette.
Végén már kicsit visszaélt vele, sokszor nem fürdött le este, úgy nyalatta ki magát.
Aztán vége lett, mert szerelmes lettem egy korombeli nőbe.
Eléggé abban a korban élünk amikor a szerepek felcserélődnek... Miért ne találnál, bár eléggé hűvös a megközelítésed..
Én például nagyon válogatós vagyok. Szerintem nagyon sok férfi van ilyen, papucsnak hívják, de az a meglátásom, hogy ilyen emberen a párja, a nő uralkodik, aki nem igazán tiszteli éppen ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!