Férfiak, el tudnátok magatokat képzelni
háztartásbeliként?
Figyelt kérdés
2021. szept. 29. 18:11
1/8 anonim válasza:
Én igen, akár hosszabb távra is. Szeretek takarítani, elég alapos is vagyok, főzőcskézéssel sincs nagy bajom. Ha unatkozok is szoktam takarítani, leköt. Mellette persze Megy a kertészkedés is, barkácsolás és az edzés is. Nyílván szeretnék dolgozni és akkor is dolgoznék, ha netán milliárdos lennék valami csoda folytán. De ha a párom sokkal jobban keresne és indokolt lenne, lennék háztartásbeli. Informatikusként otthon is tudnék dolgozni, ha nagyon unnám magam. De nem zavarna az, ha a párom jobban keresne, mint én.
2021. szept. 29. 18:21
2/8 anonim válasza:
Ha a helyzet úgy hozza igen. Van rokonom aki kvázi az.
Van alibi munkája hogy legyen valami, de ő intéz mindent, feleség meg magas beosztásban dolgozik. Hogy valaki háztartásbeli maradjon ahhoz nem csak anyagi de szerintem kapcsolati stabilitás is kell. Dolgozó fél ne vágja a fejéhez hogy nem keres pénzt, különben megette a fene.
Viszont aki hajlamos a depresszióra annak nagyon nem lesz jó folyton a 4 fal között...
2021. szept. 29. 18:27
3/8 anonim válasza:
Otthon szeretnék maradni, de nem eltartott, kiszolgáltatott háztartásbeliként.
2021. szept. 29. 18:38
4/8 October15 válasza:
Szerintem ha lehet választani Kövér elvtárs jótanácsa [kösd fel magad a pincében] és aközött, hogy háztartásbeli legyek akkor lehet veszek egy házat egy szép pincével. :D
Eszméletlenül unalmas és én baromi rossz vagyok az unatkozásban.
Teszem hozzá azt sem preferálnám ha a másik fél lenne háztartásbeli.
Akinek éppen van ideje / energiája / mazochista hajlama az majd megcsinálja, ehhez nem kell halálra untatni egyik felet sem.
2021. szept. 29. 18:45
5/8 anonim válasza:
Nem. A házimunkák többségét nem szeretem, unalmasnak és tehernek tartom. Persze olyan gyakorisággal megcsinálom, amennyire muszáj ahhoz, hogy igényesen nézzen ki a környezetem, de eszembe nem jutna többet foglalkozni ilyennel, kvázi főállásban. Pláne, hogy a szakmámat kifejezetten szeretem, leköt és többnyire érdekes a munkám, szeretnék fejlődni és később feljebb is lépni. 25/f
2021. szept. 29. 19:10
6/8 anonim válasza:
Én biztosan nem.
Egyrészt a mai világban átlag embernek nem kell otthon lennie ahhoz, hogy háztartást vezessen. Főleg a mosógép, mosogatógép, robotporszívó korában.
Másrészt én képtelen lennék otthon lenni, én alapvetően szeretek dolgozni, emberek között lenni, hasznosnak érezni magam.
2021. szept. 29. 19:19
7/8 anonim válasza:
Főzés kivételével igen, mert egyedülállóként így is el kell látnom dolgokat.
2021. szept. 29. 20:27
8/8 anonim válasza:
Bocsánat, hogy belekotnyeleskedem, de nagyon tetszik a kérdés :) Viszont érdekelne, azok akik nemmel válaszoltak: és ha csak 1-2 évről lenne szó miután megszületett a gyereketek, tehát a házimunka mellett még folyton a gyerekkel is kéne foglalkozni, akkor megcsinálnátok?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!