Háztartásbeliként milyen munkavégzést adjak meg a kalóriabázis oldalán?
Hahaha, megneznem azok haztartasat aki dolgozik...mindig ezzel jonnek, hogy a haztartas nem munka, ök melo mellett csinaljak blabla.
Aha! Vastagon retekben, koszban elnek, rendetlenul, szet dobalt holmik kozott, a konyhaba heti 1x jo ha betevednek, szennyes dol kifele...! Ez nekik a szinvonal...
A haztartas nagyon is komoly munka, foleg ahol gyerek, kert meg allatok is vannak! Olyan mintha foallasban dolgozna valaki!
Kedves 6!
Ha valakinek 12 órás munka és főiskola mellett ment (+2 gyerek) akkor másnak miért ne menne?
7es, dehogyis megy.🤣😅
Annyi ilyen lakasban voltam mar, nagy buszken mutogattak...aztan a konyha szekre lenem ultem, mert olyan koszos volt.
"Vastagon retekben, koszban elnek, rendetlenul, szet dobalt holmik kozott, a konyhaba heti 1x jo ha betevednek, szennyes dol kifele...! Ez nekik a szinvonal..."
Azért ne essünk már ilyen túlzásokba.8 óra munka mellett nálunk mindig rend és tisztaság van.Az,hogy valaki mennyire pedáns nem attól függ,hogy dolgozik-e vagy sem.Munka után is ugyanúgy ki tudok takarítani és tudom tartani a rendet.Főzni is szoktam minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!