A Roblox support ennyire semmibe veszi a javaslatokat?
Figyelt kérdés
Sziasztok Gyakori olvasói,
Ma délelött kaptam egy nap bannt a roblox dinosaur arcade nevezetű játékban amiért egy hackernek a következőt irtam(angolul irtam neki de itt leírom magyarul) :vagy meleg vagy amiért hack nélkül nem tudsz túlélni.
Ezután, nemsokkal h furcsa dolgokat kezdtem tapasztalni, nem engedett a menüben vissza,
Majd amikor a főmenübe vissza akartam térni akkor nézem hogy bannoltak 1 napra, irtam a supportnak 2 szer de ők ugyanazt a előre megírt sablon szöveget nyomták.
Előre köszönöm válaszotokat, ti mit gondoltok erről?
2022. jún. 25. 15:29
1/5 anonim válasza:
A rengeteg felsználóval rendelkező appok esetén bizonyos számú embernek jelentenie kell valakit, hogy egyáltalán megnézzék. Az, hogy neked mi bajod senkit nem izgat, mert kapnak naponta több ezer hasonló panaszt, nincs az az ember mennyiség, aki mindet egyenként megnézi. Nem roblox tulajdonság, a Facebook, Google etc. ugyanígy működik.
2/5 anonim válasza:
A hacker is, és te is megsértetted a játék szabályait, amiért megbüntettek. Hol az igazságtalanság? Lehet, hogy kiprovokálták belőled a káromkodást vagy más sértegetését, de attól még elkövetted, ezért kapsz egy kis büntetési időt hogy lehiggadj. Legközelebb reportold, és ne kommenteld amit mások csinálnak.
3/5 anonim válasza:
Talán mert jogosan tiltottak ki. Ha nem gyűlölködtél volna, meg nem ilyen primitív módon próbáltad volna a nézeteltérésedet "rendezni", most nem kaptál volna tiltást.
Örülj, hogy csak egy napot kaptál!
4/5 anonim válasza:
Mert megszegted a szabályokat. Ezért nem kell behisztizned hogy bannoltak. És 1 nap ban az semmi. Ha hackert látsz akkor ne irogass neki hanem reportold hidd el azzal fognak foglalkozni....
5/5 anonim válasza:
a roblox support meg a moderációja tényleg egy szutyok de ez a ban jogos volt. és pont olyan szavat mondtál amit a roblox a szabályzatában külön kiemelt hogy tabu. még jól jártál azzal az 1 nap bannal ez lehetett volna több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!