Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Renata Glask vélemények?

Renata Glask vélemények?

Figyelt kérdés

#support #League of Legends #Berserk #Renata #Renata Glask #Chem-Baron
2022. febr. 2. 05:28
 1/2 anonim ***** válasza:
26%
Ki a csoda ez?
2022. febr. 2. 08:34
 2/2 anonim ***** válasza:
70%

Ma próbáltam ki először, nekem tetszik. Nagyon jó a design és szerintem elég klassz cc/pealer support lesz, miután ráéreznek az emberek. Már most ugatnak rá, ahogy szokták minden új hősnél hogy rák, de igazából nincs benne semmi op. Az ultija nagyon lassan megy ki, mint egy Nami ulti, így ha messziről célzol vele valakire, azt valószínűleg ki fogja tudni dodgeolni. Ha bokorban elbújsz és egész közelről szembelövöd őket vele, vagy egy dragon/baron fightnál mikor mindenki körbegyűlt, és nem számítanak rá, az nagyon jó cc a csapatodnak. De csak 2 mp-ig tart a maxos ulti is, szóval tényleg nem egy óriási nagy dolog. Főleg hogy AP karaktereken a berserk majdhogynem hasztalan, de arra kiváló, hogy a csapatod beugorjon rájuk, amíg tart. Egyébként szerintem nagyon jó karakternek ígérkezik, főleg egy AD team counternek, de a boostjai miatt bárhová pickelhető enchanter szerintem. Némi skillt azért igényel, és összhangot is a carryvel/csapattal, mert egymagában nincs dmg-e, de brutálisan jó cc-je és kitje van.

Amúgy már várom az olyan montázsokat, ahol a fed Yi/Tryndát elkapja az ulti és ledarálják a saját csapatukat. :D Vagy épp a Lulu w e ultizza a Jinxet, és átmegy berserkbe és mindenkit szétszed a saját teamjében. :D Vagy ahogy a Jhin negyedik golyóval lelövi a saját supportját. De amúgy arra is kíváncsi vagyok, hogy mikor Sylas ellopja ezt az ultit, és mondjuk egy teamfightban egyszerre kimegy a kettő, mekkora lesz, hogy mindenki mindenkit össze-vissza üt majd. :D Ez hatalmas. Kreatív ötlet volt az tuti.

2022. febr. 2. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!