Jelenleg melyik champ a legegyszerűbb a League of Legendsben?
Ranged: Lux, Miss Fortune, Ahri, Ashe, Morgana, Ezreal, Janna, Lulu, Vex
Melee: Poppy, Leona, Pantheon, Garen, Amumu, Alistar, Nautilus
Ezek szerintem mind 1x1 nehézségűek
Ami még egyébként egyszerű de:
- Soraka: saját HP-dból healelsz, és bajban leszel ha nem tudod mit csinálsz
- Sona: legpapírabb hős a játékban, nem érdemes vele kezdeni, mert ha nem tudsz jól dodgeolni folyamatosan leoneshotolnak
- Karthus: "suicide" hős és broken ultija van, de fel kell vele farmolni
- Ziggs: papír, de egyébként kezdőbarát és jó sebzése van a tornyokra, akkor ér a legtöbbet ha SOKAT farmolsz vele
- Yuumi: vele szükség van egy kis gyakorlásra, de a könnyebbek közé tartozik
- Sivir: maga a hős design 1x1 egyszerűségű, viszont óriási nehézségeket okozhat egy kezdőnek earlyben a mana probléma (kell egy full item - múramana vagy essence reaver + presence of mind a rúnákban)
- Malphite: lehet AP vagy full tank, ő is egyszerű, ultit nem szabad misselni, az eldönthet egy teamfightot
Azt a mindenit micsoda sületlenségek. Morganat, lux-ot egyszerű hősnek titulálás miatt van annyi useless morgana, meg lux. Karthusról meg ezrealről nem is beszélve.
Morgana/lux: nem találod be a core skillshotokat useless vagy és sokab nem tudnak betalálni egy morgan/lux Q-t, luxoknál sokszor az E-t se látom értelmesen használni. Emellet 1cm-rel rosszabul helyezkedsz meghalsz vagy out of range és megint useless. Luxot viszont kezdőknek ajánlom mert talán ő egy kicsit biztonságosabb mint morgana amikor helyezkedésről van szó.
Ezreal: E kivételével minden skillshot, nem könnyű vele farmolni, tudni kell jól helyezkedni. Nem a legnehezebb, de vanak sokkal kezdőbarátabb adc-k.
Karthus: marha nehéz farmolós jg. Első meccsemen karthussal meghaltam a clearbe, mert ha valakinél, karthusnál fontos a megfelelő szörnykitolás.
Legegyszerűbb szerintem garen, malphite, esetleg egy malzahar vagy annie, de ezeket nem ajánlom mert szerintem halálosan unalmasak.
Ezzel szemben kled, voli, pantheon, renekton sokkal izgalmasabbak és nem nehéz champek. Adc ott kezdőknek Ashe, caitlyn, mf.
Egyébként szerintem sokan csak kötözködni járnak ide, nem is azért hogy válaszoljanak vagy segítsenek másnak. Fontosabb másba beleállni valamiért. Túl unalmas lehet az életük.
Amúgy csak most olvasom mit írtál a Lux-al kapcsolatban, hát könyörgöm azért van a tutorial champek közt is mert olyan rohadt nehéz. A többi 150akárhány hősnek is vannak skillshotjai (kivéve mondjuk egy Vayne ja), azok is szoktak misselni, pro playerek is. Nem csak a Lux/Morgana missel el egy Q-t, attól még nem lesznek uselessek, mert 8 mp után tudják lőni újra. A Blitzcrankek is elmisselnek általában 10-ből 9 hookot, elég 1-et betalálni és valószínűleg hal az áldozat, Lux is ilyen, kivéve hogy ő late gameben be se kell találjon csak mondjuk egy ultival, 70% hp-t leszed önmagában. Lux és Morgana meg supportként is jól teljesítenek, pajzsuk is van és nagy range-ük.
Az meg hogy Annie könnyű baromság, esetleg farmolni könnyű mert a Q-ján resetelődik a mana. Azt hozzátehetted volna hogy 10-ből 8 midlaner rommá veri miden, mert 0 range van szegénykének. Általában assassinokra egy jó counter tud lenni, mert a stunja miatt nem tudnak rámenni, de egyébként más mage ellen ritka frusztráló érzés Anniezni. Az egész game azzal megy el, hogy az 5 perces flashed cooldownját várod hogy ismét valami playt tolj a stunos macival, és kb annyi a champ. Bronzos Lux esélyes hogy besétál Annie stun rangebe, de egy diamond Annie no way hogy nyerjen egy Lux matchupot mikor 5x outrangeli, és nem csak ő, hanem 10-ből 8 másik mage is.
Ezreal-ről meg annyi hogy a lehető legsafe-bb adc, percenként akár 7-8x van bónusz flashed, nagyon jó damage van benne és tear után már mana gondjai sem lesznek. A clearje is egész jó, abszolút kezdőbarát.
De köss csak bele másokba akik egyébként jót írnak továbbra is, és add csak a hülye tippjeidet másoknak (lehet hogy kezdőknek), én csak remélni tudom hogy nem hallgatnak rád. Elnézést kérek, ha neked lehet véleményed, akkor nekem is, egyébként nem reagáltam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!