Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha lolban jelentettek, mert...

Ha lolban jelentettek, mert ma nem ment olyan jól a játék és azt hitték trollkodom és nem enged csatlakozni a várólistához, mikor játszhatok majd újra?

Figyelt kérdés

2022. máj. 16. 17:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%
Csak 2 hetes ban és permaban van, ha be vagy lépve és nem írja ki ezeket, akkor egyiket sem kaphattad. Max chat bant kaphattál, ami azt hiszem 10 játékra vonatkozik, és azalatt tudsz játszani. Ezeken kívül kaphatsz 5-10-20 (lehet több is) timeoutokat, amit ki kell várnod x meccsen át, de azt akkor szokták adni ha egymás után több meccsből kilépsz. De egyébként a kliens minden jellegű tiltást jelez, és hogy meddig tart/hány meccsen át, így eléggé értelmetlen számomra ez a kérdés.
2022. máj. 16. 17:13
 2/19 anonim ***** válasza:
18%
Csak ebbe az a cink ha azért kapsz büntit(timeout-ok) ha maga a kliens dobál ki valamiért. xD Nem s a te hibád hogy kliens kidob de te szívsz miatta. Aztán ha 20 percet kell várni ezek után játék előtt, na akkor jön a direkt afk. Tudják kinek a nénikéje várjon 20 percet játék előtt. xD
2022. máj. 16. 17:25
 3/19 anonim ***** válasza:
40%
2-es, ez egyáltalán nem vicces. Az ilyenek mint te, inkább ne lolozzanak, más játékát teszed tönkre.
2022. máj. 16. 18:50
 4/19 anonim ***** válasza:

#3-as Nem is viccnek szántam. Menet közben van hogy nem is 1x kidob a kliens(legalábbis régebben így volt, hogy ma mi lesz ki tudja, pont ma tértem vissza a játékhoz és most szed le 3-4gb frissítést). Jobbik esetben vissza tudsz lépni mielőtt az egész meccset bukod(ha nem akkor már alapból nincs kedved folytatni a végéig, mert úgysem kapsz semmit meccs végén rendszer miatt). Ez után ha te kapod a timeout bann-t, mikor nem is a te hibád hogy a lólepény kliens kidobot/crashelt/disconnect-elt. Aztán ha 10-20 percet kell még várj ezek után a meccskeresés előtt ez miatt, akkor az az idő alatt találsz más elfoglaltságot is, amit nem biztos hogy abba tudsz/akarsz hagyni mire oda kerül a játék ahova már rég kellett volna. 5 Percet még megvár az ember mire elkezdi keresni a játék a csapatod, de 15-20 percnél nehogy azt mond hogy az illető fapofával ott fog ülni és csak a számlálót várja...

Szóval ez így nagyon öngólos megoldás volt Riot-tól hogy X ideig várakoztat mielőtt játszani tudnál. Inkább LP levonás lenne ez helyett vagy mondjuk következő pár órában nem tudnál játszani meccseket.

2022. máj. 16. 19:23
 5/19 anonim ***** válasza:
76%

A jó öreg "system error"-ra hivatkozott crashelgetések voltak a kedvenceim. Volt hogy visszaléptem, egy perc múlva lick my balls...

Amúgy sok report(jogos) kell ahoz, hogy bármi büntit kapj, még ha minden sarkon osztanak akkor is, meg felülvizsgálják az ilyet, jogos-e.

Klienshiba annál valószínűbb, mert ilyen WC-n ülve craftolt szerverük van, és bugos mint állat. Csatlakozást a várolistához semmi se tilt, de korlátoz(várj húszpercet, mert nem tanultak meg a riotosok programozni??).

2022. máj. 17. 01:00
 6/19 anonim ***** válasza:
58%
Semmi sem indokolja az AFK-t. Semmi
2022. máj. 17. 08:45
 7/19 anonim ***** válasza:
0%
#6 Dehogynem. Vannak okok amik tökéletes okok rá.
2022. máj. 17. 10:54
 8/19 anonim ***** válasza:
6-os, szerintem is
2022. máj. 17. 15:00
 9/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is vannak okok az afk-ra.
2022. máj. 17. 15:48
 10/19 anonim ***** válasza:
Nincsenek
2022. máj. 17. 15:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!