Ha lolban jelentettek, mert ma nem ment olyan jól a játék és azt hitték trollkodom és nem enged csatlakozni a várólistához, mikor játszhatok majd újra?
#3-as Nem is viccnek szántam. Menet közben van hogy nem is 1x kidob a kliens(legalábbis régebben így volt, hogy ma mi lesz ki tudja, pont ma tértem vissza a játékhoz és most szed le 3-4gb frissítést). Jobbik esetben vissza tudsz lépni mielőtt az egész meccset bukod(ha nem akkor már alapból nincs kedved folytatni a végéig, mert úgysem kapsz semmit meccs végén rendszer miatt). Ez után ha te kapod a timeout bann-t, mikor nem is a te hibád hogy a lólepény kliens kidobot/crashelt/disconnect-elt. Aztán ha 10-20 percet kell még várj ezek után a meccskeresés előtt ez miatt, akkor az az idő alatt találsz más elfoglaltságot is, amit nem biztos hogy abba tudsz/akarsz hagyni mire oda kerül a játék ahova már rég kellett volna. 5 Percet még megvár az ember mire elkezdi keresni a játék a csapatod, de 15-20 percnél nehogy azt mond hogy az illető fapofával ott fog ülni és csak a számlálót várja...
Szóval ez így nagyon öngólos megoldás volt Riot-tól hogy X ideig várakoztat mielőtt játszani tudnál. Inkább LP levonás lenne ez helyett vagy mondjuk következő pár órában nem tudnál játszani meccseket.
A jó öreg "system error"-ra hivatkozott crashelgetések voltak a kedvenceim. Volt hogy visszaléptem, egy perc múlva lick my balls...
Amúgy sok report(jogos) kell ahoz, hogy bármi büntit kapj, még ha minden sarkon osztanak akkor is, meg felülvizsgálják az ilyet, jogos-e.
Klienshiba annál valószínűbb, mert ilyen WC-n ülve craftolt szerverük van, és bugos mint állat. Csatlakozást a várolistához semmi se tilt, de korlátoz(várj húszpercet, mert nem tanultak meg a riotosok programozni??).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!