Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudtuk a Leauge of Legendsben...

Tudtuk a Leauge of Legendsben ilyen "rusholós" karaktert mondani?

Figyelt kérdés
Észre vettem hogy indokolatlanul rámegyek mindekire xd. Ezért kéne ilyen karakter, lehetőleg jungle

2022. jún. 11. 08:58
 1/7 A kérdező kommentje:
Tudtok. sorry
2022. jún. 11. 09:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Khazix és Master Yi neked való ha rush+jg tipus kell.
2022. jún. 11. 09:02
 3/7 A kérdező kommentje:
Warwick?
2022. jún. 11. 10:37
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Warwick sem rossz, de ő ap alapú és nem ad(mágikus támadás és nem fizikai a skilljei). De ha ez nem zavar akkor ő i jó lehet.
2022. jún. 11. 10:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Heca, Wukong, Diana, Eve

Ez a kérdés akkora hülyeség amúgy, milyen választ vársz? Az összes jg olyan, hogy rámész az enemyre, mert az a dolgod hogy gankelj, nem? Csak nem mindegy mikor! Meg miért rusholós Master Yi? Tipikus noob stomper champ low eloban, de ha tapasztaltabb enemy ellen játszol vele se mindegy mikor mész be. Bocs, de tényleg nem értem mit akarsz kérdezni. Ha most kezdtél játszani, mindegy mit pickelsz, nem a hősön fog múlni, Warwick is jó lesz. Először úgyis a macrót kell fejlesztened.

2022. jún. 11. 11:18
 6/7 anonim ***** válasza:
78%

Jó early: Warwick, lee sin, xin zhao, jarvan, heca, voli, rengar, nidalee, rek'sai

Jó dive: elise, ekko

Jó engage: amumu, rammus, nocturne

Nem egészen tudtam mire gondolsz rusholós alatt??

2022. jún. 11. 18:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Rammus
2022. júl. 29. 15:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!