A League of Legends-ben, ha Tristana használja a W-jét (ugrik), arra rá tud ultizni (R) Yasuo?
Figyelt kérdés
Néztem egy listát, hogy hol tudja Yasuo használni az ultiját, de abban nem volt benne, viszont azt tapasztaltam, hogy ha Tristanával ugrok, akkor rámultizott Yasuo, de lehet, hogy előtte valaki fellökött.2022. máj. 13. 16:59
1/2 anonim válasza:
Nyilván ha levegőben vagy és nem iframe-s skill akkor rád tud ultizni. Ha iframe-s a skill akkor is rád tud, csak akkor nem sebez. Tristana esetében nem tudom iframe-s e az adott skill mivel nem játszok vele.
2/2 anonim válasza:
Nem tud rád ultizni. Csak levegőbe lökött ellenfelekre tud ultizni és egy ugrás az nem levegőbe lökés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!