Van esélyem visszatérítésre?
Figyelt kérdés
Üdv, nemrég vettem Steam-en 1 játékot. Mire javítottam bugokat, bebabráltam a config-ját és elkezdtem játszani vele, kicsivel már több mint 2 órám lett benne(4 óra) viszont csak pár napja vettem. Viszont még így is van benne állandó jelleggel bug, igaz ettől még végig játszható lenne a játék de elég irritáló hogy minden indításnál kb 5 percet erre kell elb.cnom hogy javítsam ezeket a "mini" bugokat... Szóval az a kérdésem hogy így még tudom-e visszatéríteni hogy meghaladtam a 2 órát, vagy felejtsem el és kidobott pénz?2022. márc. 30. 23:09
11/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. Hiába voltam 2 héten belül, a több mint 2 órát nem nézték el... Na mindegy. Egy szeméttel több van fiókomon.
2022. ápr. 15. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!