Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit szóltok az Eurojackpot...

Mit szóltok az Eurojackpot változásaihoz?

Figyelt kérdés

“A MÓDOSÍTÁS ÉRINTI A JÁTÉKSZABÁLYOKAT IS, HISZEN MÍG AZ ÚGYNEVEZETT „A" MEZŐN TOVÁBBRA IS 5 SZÁMOT KELL ELTALÁLNI 1 ÉS 50 KÖZÖTT, ADDIG A „B" MEZŐN AZ EDDIGI 1 ÉS 10 HELYETT, 1 ÉS 12 KÖZÖTT KELL HELYESEN MEGTIPPELNI KÉT NYERŐSZÁMOT.“

“Felelős nemzeti vállalatként a Szerencsejáték Zrt. felhívja a figyelmet arra, hogy az Eurojackpot új játékmechanizmusának köszönhetően változik a telitalálat megnyerésének esélye is, így a korábbi 1:95 millióhoz arány, 1:140 millióra módosul.“

Főbb változás még a nyerési esély jelentős csökkenésén túl, hogy 32 milliárd forint helyett, 43 milliárd forintot lehet majd nyerni, illetve hogy heti 2 alkalommal is lesz sorsolás.

Mit szóltok ezekhez?

Én személy szerint csalódott vagyok.

Szívesen játszottam Eurojackpotot, ha éppen nagy volt a nyeremény, mert a nyerési esély ugyan 2* kisebb volt mint ötös lottón, de a nyeremény több mint 10* nagyobb volt akár…

Ezen a nyereményen szerintem már tejesen felesleges növelni.

Szívesebben játszok és kockáztatom a tétet 32 milliárdért mint mondjuk 1-2-3-4 milliárdért egy magyar lottón… De 32 és 43 milliárd között már nincs különbség, ilyen szinten már nem érdekel, hogy mennyit lehet nyerni, viszont az zavaró, hogy újabb 30+ százalékkal csökkent a nyerési esély.

Én magam részéről nézek majd valami másik külföldi lottót, amit lehet legálisan játszani itthonról (nem a szerencsejáték ZRT rendszerében).

Na és Ti?

2022. márc. 19. 16:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
49%
Ne érts félre, van esélyed, de azért a házi feladat az, hogy számold ki, hetente hány szelvényt kéne venned mondjuk születésedtől kezdve, száz éven át, hogy ne kelljen még ezerszer megszületned ahhoz, hogy nagyjából kimásszanak a számaid a mikroszkóp alól!
2022. márc. 20. 13:29
 12/17 anonim ***** válasza:
40%
#11: No itt jön be Fortuna. Aki életében egyszer vesz egy lottószelvényt pontosan annyi esélye van, mint aki 40 éve lottózik.
2022. márc. 21. 06:29
 13/17 anonim ***** válasza:
36%
Hát, kár volt minden fillér, ami az adónkból a taníttatásodra ment, bocs.
2022. márc. 21. 08:23
 14/17 anonim válasza:
100%
Szerintem ez egy tragédia lett így... Drágább, sansztalanabb és heti 2x húzzák. Legalább akkor csinálták volna úgy, hogy egy szelvény egy hetes legyen (tehát a keddi és pénteki húzásra IS érvényes). Nagyon elmérték ezt most.
2022. márc. 22. 22:43
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Fun fact: ha mindig is így lett volna, az ég adta világon semmi bajotok nem lenne vele. Fun fact2: pár hónap múlva pontosan ugyanúgy lapátoljátok nekik a lóvét, ahogy eddig, egy szavatok nem lesz.
2022. márc. 23. 04:49
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
15 - nincs igazad! Most nagyon elvetették a kalapácsot, az esélyek ilyen durva csökkentésével! Eddig sem volt nagy, de ezzel nem is ez a baj, hanem az, hogy erre semmi szükség nem volt, és ennek az az üzenete, hogy valóban hülyének nézik a játékosaikat! Én meg nem játszom olyannal, aki kérdezés nélkül hülyének néz!
2022. márc. 23. 12:02
 17/17 anonim ***** válasza:
18%
Ez teljesen pozitív. Néhányan erre játék nélkül rálátunk, tkp rájönni se kell, de mindig öröm a tudat, hogy egyre-másra képbe kerülnek mások is.
2022. márc. 23. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!