World of Warcraft változásai MoP és a Cata között?
Olyat kérdeznék aki eredetis :D
Milyen változások vannak a Catához képest .. szóval most térnék vissza , nem találok egy guidet sem .
Ilyenek érdekelnek hogy hallotam hogy mostmár valorért nem szettet lehet venni hanem szettbe itemlevert , ilyenek érdekelnének , esetleg valaki tud guidet ?
A kettő ég és föld kb. Valorért akkor tudsz cuccot venni, ha adott frakcióhoz van elég repud. Szettitem csak raidből esik (a world-bossokhoz is kell raid). A valor/justic-ért fejlesztés még nincs, később lesz meg.
Összességében az eleje semmi másról nem szól, csak hogy naponta játssz, naponta egy rakás napiquestet csinálj meg a repuk miatt (nincs repu instából).
"A valor/justic-ért fejlesztés még nincs, később lesz meg. "
Mától van.Most jött ki az 5.1 patch.
Köszi , ma meglett és ujra elkezdtem játszani :D
Nekem bejon a pandázás xd sokkal jobb questek vannak .
Ilyeneket nem tudtok hogy hol vannak az új fővárosok ? Az új Tol Barad ? És hogy scenariora miért nem enged bemenni ?
Magyarul elérem a 90et és farmolok instázok amíg kinem esik a loot utánna raid ?:D
Repu helyek merre vannak ?(Ali) Ahogy vettem észre a mountok meg az acsik osztódnak a karik között a reput is megosztja ?
Kicsit hirtelen jutott eszembe ujra wowozni és elég szar lenne 8 karival megcsinálni x exa reput :D
Nah ezt végre faszán megoldották akkor :D
Köszi a helpet , ment a zöld :D
"Kicsit hirtelen jutott eszembe ujra wowozni és elég szar lenne 8 karival megcsinálni x exa reput :D"
Exa repu csak mountokhoz kell.A valorért vehető gearhez maximum revered kell (de lehet már venni honoreden is pl.: golden lotusnál ringet)Viszont nem nagyon érdemes egyszerre repuzni mindenkivel.Nézd ki wowheaden melyik frakció mit ad és csináld sorban reveredig.Valor pontra cap-et tettek (max 1000 valor/hét és összesen maximum 3000 lehet) szóval hiába leszel egyszerre revered az összes frakcióval akkor sem lesz elég valorod az itemek megvételéhez.+ így nem kell napi 25-30 daily questet lenyomni csak 6-8-at :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!