Mit gondoltok, az eddigi GTA játékok közül a GTA V egyjátékosa a legunalmasabb?
Tulajdonképpen a GTA "V-5" egy felújított GTA:SA. Ami SA-ban benne van, azt emelték át a 5-be is..
Mit gondoltok, az eddigi GTA játékok közül a GTA V egyjátékosa a legunalmasabb - (Miután ki lett játszva a történet)
GTA V esetében én azt nem szeretem, hogy a terület nagy része kihasználatlan. A küldetések 80%-a LS-ban játszódik, a maradék döntő része Trevor területe körül és kb marad ott a fűrészmalomnál a szabadítós küldi meg a kisváros bankrablás.
Pedig bőven lett volna még lehetőség a területen.
Én annak idején nagyon vártam hogy a GTA V kijöjjön PC-re, pár napig tartott is a varázsa, de személy szerint én is azt mondom hogy a Story mode ennél a legunalmasabb, már szinte semmire nem is emlékszem belőle. Hiába volt 3 karakter, egyszerűen nem volt hangulata az egésznek. A grafika gyönyörű lett (majd 10 éves mércével mérve,ma már nyilván nem ütne akkorát), a zenék is kiválóak, de a sztori nagyon langyos lett, és egyetértek, kihasználatlan maradt a térkép nagy része, sőt, nem csak a sztoriban, de amúgy se nagyon van mit csinálni LS-en kívül. Létezik a térkép, de unalmas, nincs rajta semmi, hiába szép grafikailag.
Nekem pont a IV volt nagyon kellemes csalódás, azzal játszottam a PC-s GTA-k közül legutoljára, mindenkitől a negatív kritikát hallottam, meg se akartam venni de láttam hogy 2000 Ft az egész, kiegészítőkkel együtt, mondom ennyiért ingyen van, próbáljuk ki. Sokkal jobb mint vártam, egyedül a színtelensége zavar, de a sztori, a karakterek, meg úgy az egész magasan veri az V-öt, egyedül a grafikája, azon belül is a színvilága marad el eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!