Mit gondoltok, az eddigi GTA játékok közül a GTA V egyjátékosa a legunalmasabb?
Tulajdonképpen a GTA "V-5" egy felújított GTA:SA. Ami SA-ban benne van, azt emelték át a 5-be is..
Mit gondoltok, az eddigi GTA játékok közül a GTA V egyjátékosa a legunalmasabb - (Miután ki lett játszva a történet)
Szerintem a GTA IV ami iszonyatosan szinten aluli mind működésben, mind történetben.
Meg a konzol exkluzívok, VCS, LCS, azokon érződik hogy csak gyorsan össze dobtak oda valamit, de nem fektettek bele annyi energiát.
Az én véleményem a következő:
A Trilogy mindhárom része kiraly, de megértem, ha valakinek a 3 eléggé laza.
Az akkor ütött nagyot azzal, hogy 3D volt.
Az exkluzív részeken, főleg az LCS-n érezni, hogy a Sony miatt dobták össze, kicsit ötleteltek, mit lehetne, de igazából tudomásom szerint a Rockstar se tagadja, hogy a PSP miatt nem akarták nagyon kimaxolni, mert hogy utazás közben nincs ideje az embernek hosszú, kidolgozott missziókra. Már maga a név is erre utal a Stories kifejezéssel.
A VCS már egy fokkal jobb volt.
A 4 baromi jó lett volna, ha nem egy városban játszódna, ami totál monoton, másrészt az SA után visszalépés volt, hogy nincs vidék.
Az V meg szerintem a sorozat legjobb darabja, nekem totál bejött ez a Heist dolog, a 3 főszereplő stb.
"Jah, kihagytam, hogy a 4 esetén tetszettek a story DLC-k, vártam volna az V esetében is, de szartak rá, mert a tetves Online-t kellett fialtatni"
A GTA IV alap történetébe maradtak lukak a kijátszás után, amiket a DLC-k magyaráztak meg. De az V-ben egy kerek egész történetet kaptál.
7.
Ez oké, de attól még lehetett volna kiegészíteni.
Volt benne egy rakás jó szereplő, akit bemutathattak volna.
Valahogy nekem sem tetszett Micheal Townley kalandjai.. Egyedül aki jó karakter volt és emlékezetes az egyértelműen T.
A GTA 3 szerintem a mai napig ilyen chilles game. Igazából akkor még nem nagyon volt internet, tehát nem volt unalmass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!