Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a legunalmasabb anime?

Melyik a legunalmasabb anime?

Figyelt kérdés
Nem akarom megnézni, nem azért kérdezem. :D
2013. júl. 10. 15:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Air, Rosario to Vampire, Myself;Yourself, Dragon Ball GT, Persona 4, Hidan no Aria, Un Go

Persze ez csak személyes vélemény, de ezeket valami kegyetlenül untam.

2013. júl. 10. 19:26
 2/17 anonim ***** válasza:
Ja, és lehagytam a legfontosabbat. Naruto Shippuuden. A manga még hagyján, de az anime valami kegyetlen gyenge...
2013. júl. 10. 19:27
 3/17 anonim ***** válasza:
Sword Art Online, jól kezdődik, azt hiszed valami nagyon epic dolgot kapsz, azt 2.rész után olyan hullámvasutat kapsz aminek nincs megépíttve az alja és amikor azt hiszed már rosszabb nem jöhet a szappan opera után de! Jön a klisé fest, annyi klisé van benne hogy az ideglelés csernobilban című filmn kezet foghat vele.
2013. júl. 11. 13:10
 4/17 anonim ***** válasza:

Arata: The Legend.

Devil Survivor 2 The Animation

2013. júl. 11. 14:32
 5/17 anonim ***** válasza:
Nem Érdekes, ezeket 3hete még agyon istenítteted hogy így meg úgy jó xD
2013. júl. 11. 14:51
 6/17 anonim ***** válasza:

Valamit félre értelmezel mindig. :)

Maximum az Aratát mondtam, hogy jó Az csak jól indult annak örülök, hogy vége lett.... devil survivort meg a rosszak közé istenítettem mindvégig.

2013. júl. 11. 15:52
 7/17 A kérdező kommentje:
Aki a Sword Art Online írta ide azt lekéne fejezni.
2013. júl. 11. 22:45
 8/17 anonim ***** válasza:
Pff, vagy inkább a sok 14éves shounen huszárt kellene, akiknek a műfajt kitalálták. A sao egy buta sablonos,erőltetett BUKÁS. Lehetett akkora hypeja mint a ház, attól még 2012 nagy csalódása marad.
2013. júl. 11. 22:48
 9/17 A kérdező kommentje:

de én nem gondoltam volna hogy ide beírjátok a legnépszerűbbeket pl. a narutot sok ember nézi szóval az biztos nem lehet.

persze egyet értek mert én sem szeretem.

Az gondoltam hogy beirtok ide valami kevésbé ismertet amibe nem fektettek energiát olyasmit mint a dokuro chan.

2013. júl. 11. 22:50
 10/17 anonim ***** válasza:
23%

És ha sok ember nézi? Attól még lehet valami rossz... Naruto sem több nagyon a saonál, sőt a narutoban egy árva eredeti ötlet nincs, az összes skill, de még a története is a dragon ball a Saint Seiya és a Hokuto no ken egyik arcának a lopása. Bleach ugyan ez és mondhatod nekem hogy a sao így hiperszuper meg úgy, NEM, egy csalódás semmi elvárást nem teljesített, nagyon jól indult, igazi személyiségfejlődéseknek és epicfightoknak lehettünk volna tanúi, erre fel jön egy 12éves szintre lebutított papásmamás, egy gagyi folytatás a storyban, az AO-s rész meg 1:1ben egy sablonMIX. Sima divat lett animés körben a sao, senki nem tud épp indokot mondani (olyat ami tényleg igaz), hogy miért jó, csak követi a tömeget..

Szóval attól még mert agyon van dícsérve meg hypolva, lehet valami minősíthetetlenül rossz, lásd: RTL Klub új hiperszuper műsora, az agybutító éjjel nappal budapest, drog pia lustulás stb, minősíthetetlenül pocsék, és ezt akarják beadni a fiatalokonak.

2013. júl. 11. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!