Melyik a legunalmasabb anime?
Na és ha hájpolák attól még lehet jó.
Nem mindenki tartozik a fiatalok közé mint én se nem utáltam a saot tetszett lendületes magával ragadó volt. Nem csak fájtot láttam meg benne. Együtt tudtam érezni a karakterekkel + csodás zenéje volt.
Pont jó volt benne ami kell. Tény, hogy van nála jobb játék anime pl Raganrok the animation jobb befejezéssel. Bár sokaknak az is gagyinak tűnhet.
Emberek többsége jónak tarthatja, ha bukás lett volna nem lett volna ilyen magas a pont.
myanimelist.net
8.32 pont
imdb.com
7,8/10
Tök mindegy hány éves vagy, ha nem tudsz reális szemmel nézni a dolgot és pont neked nem fogom ezt elhinni hogy még is tudod. Három hete így arata úgy arata mostmeg legunalmasabb animék közé?
A másik átérezhető karakterek? Na hát sao drágaságba minden volt csak az nem, nagyon gyér személyiségfejlődést mutatott a főszereplő. Előtted meghal jópár társad úgy hogy évekig kiutat sem látsz, minimum depressziós leszel. Sőt 2 év kóma után sem fogsz te fel állni. Ismerősöm annó volt 6 hetet kómában és felülni nem tudott 1 napig mert elsorvadtak az izmai. És ez csak az epic failok egyike. Amúgy igen abban igazad van lehet jó egy hyper anime, csak az nem a sao volt, sőt a shingeki is igen rossz irányba halad el, bár hál istennek a shingeki főhőse akárhogy sablonos, kevésbé irritál engem mint a sao főhőse (aki a szememben nem több egy rosszul megírt karinál, egy műmájer volt)
"Emberek többsége jónak tarthatja, ha bukás lett volna nem lett volna ilyen magas a pont. "
Erről beszéltem, ez a hype. Elismerik hogy rossz még is divatból agyon dicsérik. Ilyen volt a Guilty Crown is, a Madoka is. Amúgy meg nemtudom 8.32vel mit akarsz, 8.90es ratáról jött le a sao és hol van ez a 8.30 egy Code Geass-hez képest pl ami majdnem 9.0án áll, vagy más komolyabb seinen animéhez?
az accel world hibáiból okulva a készítők megpróbáltak csinálni egy súlyosabb téttel rendelkező animét, a SAO képében, ami 4-5 részig sikerült is, viszont amilyen jól indult olyan rosszul a folytatták a papás-mamás dologgal, ami nem volt olyan sz.r, csak nincs rá nagy kereslet, mert akkor inkább megnézek egy sukitte ii na yo féle animét (ami megjegyzem oltári rossz). Ami még rosszabb, hogy erre még rátettek egy évadot. Viszont az a 4-5 rész nekem nagyon tetszett, kár hogy így elrontották...
Viszont a kérdésre válaszolva: kimi ni todoke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!