Hogy sikerült a Dying Light 2, mennyire jó a grafika PC-n, mennyire jó a sztori, mennyire éri meg úgy összességében (youtube videókat néztem, de nekem mintha visszalépés lenne a grafika, a szinkron meg átlag alatti, a többi nem tudom) szerintetek?
Szerintem a játék szép, de nekem azon a téren sose voltak nagy elvárásaim. Meg ahogy mások mondták, jól van optimalizálva.
A sztori az elég szarnak tűnik. Úgy van megírva mintha egy általános iskolás csinálta volna, nagyon bénák és nem természetesek a konvók.
Parkour meg sokkal rosszabbnak tűnik mint az első játékban az új stamina system miatt. Nem is értem, hogy ki gondolta hogy ez jó ötlet lenne. A játék részben a parkour miatt a leghíresebb, és legsikeresebb, erre beleraknak a folytatásba egy olyan rendszert ami limitálja a mozgást. Nevetséges.
Már sikerült pár nexusmods-ot kombót összevágni, hogy olyan legyen a látvány & harc: mint 2019-ben az E3-on, mert ott patikább volt minden látványilag mint ez megjelenéskor, főleg a színek...
-No Post Process Effects
-Dying Light 2 Enhanced v1.6 by Razed
-ULTIMATE E3 ReShade
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!