Ha Bankóné körül olyan nagy hírt vertek (szerintem joggal) és Hajnal Miklóst a Fidesz (Gulyás Gergelyen keresztül) felszólította képviselő-jelölt visszalépésre, a fideszes Kósa Lajos és Bánki Erik ügyében miért sunnyognak? Nem gáz a kettős mérce?!
Amikor szerezte, akkor mások voltak a követelmények. Ettől még a lekturátusi nyelvvizsga hivatalos nyelvvizsgának számít, mert a megszerzés időpontjának körülményeit kell figyelembe venni.
De Orbán sem egy angolzseni.
Tehát az a kérdés, hogy míg Hajnal Miklós visszalépését követelik azért, mert azt állította magáról, hogy közgazdász (nem azt, hogy van közgazdasági diplomája) nagy erkölcsrendészek, addig
- Farkas Flórián Érettségijét(!), diplomáját
- Kósa Lajos diplomáját
- Bánki Erik Diplomáját mikor mutatják be, ill.
- De egy pillanatra elfelehtettem Schmitt Pált is, aki azt állította, hogy nem vonták vissza a diplomáját, miközben de. (Igaz, ő már lemondott a bértollnoki címről, de a Fidesz az ő kedvéért megváltoztatta a törvényt, és megkapja az államfőnek járó hatalmas élethosszig tartó juttatásokat, amiről nem mondott le a kis csaló.
Szóval az a kérdés, hogy a Fidesznél okés a kettősmérce, és ha igen, akkor milyen erkölcsi magyarázatot mondanak erre? Lehetőleg bibliai idézetet kérek igehellyel!
"De Orbán sem egy angolzseni."
Nem, de a jelenlegi usa elnöknél szebben beszél angolul. És ezt nekem anyanyelvű angol mondta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!