Ti nem tartjátok kicsit képmutató, vagy bunkó dolognak Törökország visszalépését az Eurovízióból?
Figyelt kérdés
Törökország kifogásolja, hogy nem tetszik neki a pontozási rendszer.
De Törökország MINDIG Azerbajdzsánnak adta a 12 pontot, MINDEN évben.
És Azerbajdzsán is mindíg Töröko.nak adta.
2013. febr. 11. 19:40
1/6 anonim válasza:
Legtöbbször a szomszédok egymásnak adják, vagy amelyik országok jó viszonyban vannak azok egymásnak. Pl. a finnek is legtöbbször nekünk adtak magas pontszámot amennyire emlékszem. Amúgy meg semmi értelme sincs az Eurovíziónak, minden ország a saját érdekeit szem előtt tartva szavaz. Ha pl kiderülne,h Magyarországon egy hatalmas gyémántbányára bukkantak, vagy az egész Alföld alatt olaj van, akkor mi nyernénk még Fekete Pákóval is. Most épp a törököket tippeltem volna győztesnek, mivel elég sokat hallani róluk mostanság, elkezdtek "terjeszkedni".
2/6 A kérdező kommentje:
terjeszkedni?
2013. febr. 11. 21:13
3/6 anonim válasza:
Törökország jelenleg Európa 5. legnagyobb gazdasága és egyre erősödik. Pl 1-2 hete voltak Magyarországon is tárgyalni gazdasági együttműködésről, mert itt több fontos nemzetközi szállítmányozási útvonal is összefut, ha később török cégek telepednének meg akkor itt jó az adózás is stb.
4/6 anonim válasza:
Ez mondjuk csak Mo. volt, de tőlünk keletebbre ugye rosszabb a helyzet, mint itthon és az ottaniak is szívesen látnának egy erősödő esetleg munkahely teremtő Törökországot a határokon belül, nyugaton is rengeteg török dolgozik főleg Németországban akik ott a munkájukkal tanulnak is majd az országba visszatérve átadják a tudást, meg földrajzilag még az is hozzátartozik,h Törökország elég jó helyen fekszik Európa és Ázsia között közel az olajban gazdag országokhoz, több helyen lehet olvasni h pár év múlva náluk lesznek a legfontosabb repterek is meg lehetne még sorolni.
5/6 anonim válasza:
De igen. Úgy értem, már évek óta érvényben van az 50% zsűri-50% nézők pontozási rendszer és a Big Five is, nem értem, miért csak most van vele bajuk. Egyébként valószínűleg pont az a bajuk, mert a zsűri bevonása elvileg csökkentené a blokkszavazást. Mondjuk még mindig nem értem, miért, mert még így is top 10-ben voltak idén is...
Amikor meg a blokkszavazást kifogásolják, az teljesen abszurd, mivel ennek az egésznek Törökország az egyik legnagyobb nyertese.
Szóval... shame on you, TRT!
6/6 A kérdező kommentje:
Na igen....Azerbajdzsán mindíg neki adja a 12 pontot és vissza, Németo.-i törökök, Belga törökök, Holland törökök stb...
2013. febr. 27. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!