Kezdőoldal » Utazás » Európa » Törökországba szeretnénk...

Törökországba szeretnénk menni all inclusive útra - hogy olcsóbb - előfoglalással vagy last minute?

Figyelt kérdés
Az időpont már megvan és fix: a bölcsi szünet alatt mennénk 1 hétre július 13 és 26 között bármikor jó. Tudom hogy ez pont high season és a legdrágább, ezért gondoltam hogy előfoglalással vagy last minuttel lehetne jót kifogni. Nincs tapasztalatunk mert ált saját szervezésű utakra megyünk - aki már volt utazási iroda által - melyik formában adnak nagyobb kedvezményt - előfoglalás vagy last minute. Tök mindegy hová mennénk országon belül, szóval ultra last minute is lehet úgy hogy akár előző nap fizetjük be és másnap megyünk...

2013. febr. 7. 14:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam előre lefoglalni,akármi is közbejöhet. Voltunk már úgy,hogy az utolsó helyre mentünk,elötte 4 nappal dőlt el,de volt,hogy egy 2 napunk volt az indulásig.Ha nem konkrét hotelbe akartok menni,akkor én nem foglalnám le a helyedben most!
2013. febr. 7. 15:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindegy hová és milyen szállodába mész,akkor talán az ultra last minute olcsóbb,de legalább is nem drágább,mint az előfoglalás.

Ha számít hová és milyen szállodába,akkor egyértelműen előfoglalás.Pl.a Neckermannál a jul 18-28 ig időpontra már most sincs hely a repülőn.

2013. febr. 7. 20:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Azért hajlok az előfoglalás felé, mert úgy néz ki jönnének a szülök és tesóm is barátjával, szóval 6 felnőtt és 1 baba lenne összesen, ennyi emberre meg már nem hiszem hogy lenne ultra last minute, vagy legalábbis nagyon necces, nem? Ha meg amúgy is csak pár ezer Ft különbség van akkor inkább legyen tuti helyünk.
2013. febr. 8. 09:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A Greentravelnél nézz szét,ott széles a kínálat,sok repülőt is indítanak,hely biztosan van még bőven.
2013. febr. 10. 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!