Szerintem teljesen elég az is, ha csak a szerencsére bízod. Bár én Zhonglira rásegítettem (az volt az első és utolsó, hogy fizettem valamiért is) a második bannerjénél, az elsőt sajnos elbuktam, de Xiao volt annó az első limitált öt csillagosom. Zhongli és Xiao rerun sem mostanában lesz, főleg, hogy Zhonglié nemrég volt, van még időd rájuk gyűjteni
2021. okt. 14. 11:49
2/6 A kérdező kommentje:
Hu ez kicsit bonyolult😅 még új vagyok szóval hogy érted? Mi volt Zhonglival nemrég? Valami event vagy ilyesmi? Csak olyankor lehet megszerezni őket vagy bármikor? Most ugye van valami event vagy valami ilyesmi a Wish nél ami még azt hiszem 20 napig van és ott Child van rajta. Annál is meg lehet szerezni Xiaot és Zhonglit vagx csak akkor ha ők vannak az elején?
2021. okt. 14. 13:08
3/6 anonim válasza:
Vannak limitált öt csillagos karakterek, és olyanok, akik bármikor megyzerezhetőek. Sajnos Xiao és Zhongli nem ide tartozik. Őket csak akkor lehet megszerezni, ha bannerjük van (amit te eventnek neveztél) és az is korlátozott ideig tart. Ráadásul nem biztos, hogy meg is kapod. A rerun pedig az, amikor egy karakter egyszer már megjelent (tavaly decemberben Zhongli, aztán január körül Xiao) és újra visszarakják bannerbe ( Zhonglinak ez áprilisban volt, Xiaonak ezúttal lesz).
2021. okt. 14. 14:22
4/6 A kérdező kommentje:
Oh értem. Köszönöm szépen a segítséget😊 akkor majd megvárom míg Xiao és Zhongli lesz megnyerhető.
2021. okt. 14. 17:47
5/6 anonim válasza:
Xiao nemsokára jöhet. (2-3 patch mulva)
2021. okt. 15. 08:20
6/6 anonim válasza:
Kis segítség a húzásaidhoz: ha 70 húzás után se kaptál 5 csillagos kart, akkor innentől a játék növeli az esélyt, hogy 5*-t kapjál, és ha továbbra sincs szerencséd, akkor a 90. egy garantált 5 csillagos lesz. Illetve meg ha a legutóbbi 5 csillagos karakter amit egy limitált banneren kaptál, a limitált karakter volt, akkor a következő 5 csillagosod amit egy limitálton nyersz lehet egy olyan öt csillagos lesz, aki nincs a banneren hirdetve (aka off-banner, pl Qiqi, Diluc) ebben a szituban az esélyed 50/50, de ha a legutóbbi off-banner kar volt, akkor a következő 5 csillagosod garantált a limitált karaktered lesz.
Amúgy nem vennék mérget arra, hogy a kövi Xiao vagy Zhongli annyira messze van, mert egy éven belül 3 Childe event volt, szóval semmi sincs kőbe írva. Annyi tuti, hogy a kövi limitált banner Hu Tao rerun lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!