Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy lehet Bilucot megszerezni...

Hogy lehet Bilucot megszerezni a Genshin Impactban?

Figyelt kérdés

2021. júl. 17. 17:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A Standard Banneren és az event bannereken szokott lenni, amikhez úgy férhetsz hozzá, hogy a menüben megnyitod a ‘Wish’ opciót. Ha új játékos vagy akkor meglesz neked még Noelle bannerje is, azon is megszerezheted, de arra nagyon kicsi az esély.

Interwined fates vagy Acquaint fates-t kell használj, ami 160 primogem/1 db. A lila fates-t az event bannere tudod használni, a kéket a standard-re. Mivel Diluc 5* így sokkal nehezebb őt megkapni, a 90. wishnél garantált 5* karaktered/fegyvered van, de nem tudhatod biztosra, hogy az most pont Diluc lesz (mellesleg nem csak a 90.-nél kapsz 5*-t, előtte is, de leginkább a 70. wish után nő az esélye).

Ha az event banneren nyitottál már egy karaktert ami nem az event karakter volt, akkor következőkör ne azon wishelj egy standard 5* karakterért (pl. Diluc az), mert akkor a következő karaktered az event banneren garantált event karakter.

2021. júl. 17. 18:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez hogy a 70.-ik wish után megnő az esély 5*-osra, az Interwindes, meg a Acquaintos fates "idézéseknél" összességében vonatkozik? Tehát a kettőt együtt számolja hogy kell 70 wish, vagy külön?
2021. júl. 18. 09:18
 3/7 anonim ***** válasza:

2. Minden bannere máshogy vonatkozik (event karakter banner, fegyver banner és standard banner). De a time limited bannereknél ez továbbmegy a következőre is. Hogy megnézd melyik banneren mennyit idéztél a ‘history’ opcióban megtudod tekinteni.

Mellesleg ezt úgy hívják, hogy “pity system”, elsőre bonyolultnak tűnhet, de igazából nagyon egyszerű.

2021. júl. 18. 16:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Értem, köszi.

Akkor a közeljövőben nem lesz 5*-osom. :D

2021. júl. 18. 16:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Mennyinél tartasz? Persze vannak nagyon szerencsés emberek akik jóval előtte kapnak egy 5*-t, de ehezz tényleg nagy szerencse kell.
2021. júl. 18. 16:49
 6/7 anonim ***** válasza:
A time limited bannernél wisheltem 2*10-et, emellett a acquaint fates-esen 4*10-et. Mondjuk még csak lvl 30-on vagyok.
2021. júl. 18. 16:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Kezdőként még nagyon sok módon tudsz primokat szerezni, de csak ezért ne siesd el a játékot mert majd később bánni fogod, hogy alig van mód, hogy primokat szerezz eventeken kívül. :D
2021. júl. 18. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!