NightFall (GTA5 RP) szerveren, a jogosítvány (KRESZ) vizsgát hogyan lehet könnyedén megszerezni?
Figyelt kérdés
Valaki tudna segíteni? 4x próbálkoztunk egy barátommal, és egyszerűen képtelek vagyunk megcsinálni. Korábban nagyon sokan panaszkodnak emiatt, de semmit nem változtatnak a tulajok, leginkább azért nem sikerül, mert kitalálták ezt a "félamerikai" kérdéseket, és néha amerikai jogszabályra vonatkozó kérdést kapunk, néha pedig magyarra.
Esetleg volna valaki volna olyan kedves és elküldeni privátba, vagy esetleg itt komment szekcióba a megoldókulcsot, van egyátalán még aki ugyanebben a cipőben jár mint én? Válaszokat előre is köszi :D
2021. jún. 17. 11:41
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
Szia, ezt már láttam, még egy régebbi teszt, 2020 augusztusa óta nagyon sok minden változott. De azért köszi a választ. ;)
2021. jún. 18. 20:04
3/3 anonim válasza:
Engem is érdekelne, ha valakinek megvan át csaphatná. <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!