Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Budapesten hol lehet olcsón...

Budapesten hol lehet olcsón megszerezni az "am" kategóriás jogosítványt? Eddig csak 80.000 ert láttam annyit viszont nem szeretnek rakolteni.

Figyelt kérdés

2021. máj. 20. 07:02
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Józsefvárosi piacon.
2021. máj. 20. 07:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes választ!
2021. máj. 20. 17:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Üdv!

Valószínűleg az első válaszoló fekete humorként és agyfaszi tünetek végett írta a nagylelkű választ! De azt kell hogy mondjam, egyet értek vele!

Ne haragudj, de szerinted mennyibe kerül egy jogosítvány? A 80.000Ft teljesen reális ár érte. Egyáltalán nem egy nagy összeg ahhoz képest. Anno nekem is annyi volt, igaz annak már 9 éve. Csak akkor többet ért 80.000Ft.

"Eddig csak 80.000 ert láttam annyit viszont nem szeretnek rakolteni."

Tehát jogsit szeretnél, szinte azonnal, majdhogynem ingyen? Felejtsd el! Szerinted mennyibe kerül? 40.000Ft? Durva is lenne.

Valószínűleg akkor motorra sem szeretnél sokat költeni, csak venni mondjuk egy simsont vagy valami supermotot, és csak használni akarod azt is, de nem szeretnél majd rákölteni arra sem.

Jól értelmezem? Nekem ez jött le ebből! Talán-e poszt főcímének első mondata is elég lett volna, mert a második kérdéseddel csak azt éred el, hogy szét fognak oltani mint az állat! :D

De ha ez Neked jó lesz, akkor Nekem is jó lesz! (Minden rosszindulat és köcsögség nélkül írtam ezt egyébként! Semmi hátsó illetve rossz szándékom nincsen ezzel!)

Sok sikert azért! :D

2021. máj. 20. 18:02
 4/4 anonim válasza:
80 ezret nem szeretnél kiadni érte?? Akkor bele se kezdj,én tavaly csináltam és csak maga a Kresz oktatás volt 45 ezer+ első segély 8 ezer +motoros oktatás 65 ezer így mindent egybevéve 120 ezerbe benne van (ha nem buksz semmiből)
2021. máj. 21. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!