Honnan tudnám megszerezni legolcsóbban a 76897 számú Lego-t Egerben vagy környékén?
Figyelt kérdés
Egri vagyok. A 76897 számú Audi Sport Quattro S1 Lego-t szeretném megszerezni nagyon olcsón. Van a helyi Tescoban és több városban is láttam már Auchan-ban is 7000 forint környéki árakon. Nekem ez rengeteg. Honnan tudnám megszerezni nagyon olcsón? Netről nem akarom megrendelni, mert szállítással együtt nem jönnék ki olcsóbban, mint az áruházakban árulják.2021. júl. 28. 20:22
1/92 anonim válasza:
Megkérsz valakit hogy adja el neked nagyon olcsón.
2/92 A kérdező kommentje:
És mégis kit kérjek meg?🤔
2021. júl. 28. 21:48
3/92 anonim válasza:
#2 pl akinek megvan, és el akarja adni olcsóbban.
4/92 A kérdező kommentje:
De ember honnan tudjam, hogy kinek van meg? Gondolkozz már reálisan...
2021. júl. 28. 22:00
5/92 anonim válasza:
#4 pl. Tegyél fel ezzel kapcsolatban egy kérdést gyakorin, hátha válaszol rá.
6/92 A kérdező kommentje:
Fel van téve. Itt van.
2021. júl. 28. 22:10
7/92 anonim válasza:
#6 nem, ez a kérdés arról szól hogy honnan, nem arról hogy kitől. ;)
8/92 A kérdező kommentje:
Okészia...
2021. júl. 29. 08:35
9/92 anonim válasza:
Hardverapron a lego kategoriaban es facebook marketplcen erdemes feltenni hirdetest arrol hogy keresed es hogy mennyit adsz erte.
10/92 A kérdező kommentje:
Utolsó! Írtam privátban!
2021. júl. 29. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!