Honnan tudnám megszerezni legolcsóbban a 76897 számú Lego-t Egerben vagy környékén?
Figyelt kérdés
Egri vagyok. A 76897 számú Audi Sport Quattro S1 Lego-t szeretném megszerezni nagyon olcsón. Van a helyi Tescoban és több városban is láttam már Auchan-ban is 7000 forint környéki árakon. Nekem ez rengeteg. Honnan tudnám megszerezni nagyon olcsón? Netről nem akarom megrendelni, mert szállítással együtt nem jönnék ki olcsóbban, mint az áruházakban árulják.2021. júl. 28. 20:22
21/92 Brandon41 válasza:
Melyik városban élsz?
22/92 A kérdező kommentje:
Eger.
2021. szept. 28. 07:48
23/92 A kérdező kommentje:
Szóval honnan tudom megszerezni olcsón ezt a Lego-t?🤔
2021. okt. 10. 14:14
24/92 Brandon41 válasza:
Hát nem tudom,nézz körül a jófogáson,hardveraprón.
25/92 A kérdező kommentje:
Ezzel aztán nagyon sokat segítettél... (el ne hidd!!!)
2021. okt. 10. 22:14
26/92 anonim válasza:
Használtan sincs 5000Ft alatt, ahogy láttam, és erre biztosan rájön a szállítási díj, amit neked kell fizetned.
FB marketplace:
Hardver aprón LEGO-nál nem találkoztam ilyennel.
jófogáson is 7e
Vaterán is hasonló vagy drágább áron mennek:
Viszont abban sajnos igaza van a válaszadóknak, hogy neked kell utána járnod. Tessék bemenni helyi üzletbe, rákérdezni, keresni neten boltokban pont ilyen lego kocsit, rákérdezni üzletben átvétellel mennyi lenne stb.
Ha a szállítást is beleveszed, 5500 Ft alatt nem igazán úszod meg használtan sem, arra pedig sajnos hiába vársz, hogy itt valaki puff, hozzád vág egyet, mert szeretnéd.
27/92 A kérdező kommentje:
A városban ahol lakok egyik játékboltban és a Tescoban sincs. Akkor?🤔
2021. nov. 21. 20:01
28/92 anonim válasza:
Netről is lehet rendelni házhoz szállítással, létezik átvételkori fizetés is és akkor nem kell bankkártya sem, csak készpénz.
29/92 A kérdező kommentje:
Leírtam, hogy nem veszem netről!!! Úgy még drágább
2021. nov. 21. 21:32
30/92 anonim válasza:
Semmi probléma, talán 10 év múlva lesz Eger környékén valahol. Vagy nem. Minden esetre sok sikert a beszerzéséhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!