Honnan tudnám megszerezni legolcsóbban a 76897 számú Lego-t Egerben vagy környékén?
Nem, nem lesz. Mivel a forgalomból kivont áru, az értéke legfeljebb növekedni fog, csökkeni nem.
Sajnálom, hogy neked 7000 ft soknak számít, de a legót nem a szegényebb rétegnek találták ki.
Lego gyűjtő vagyok.
A készleteket olcsóbban a hivatalos áruknál (jelen esetben a 76897-esnek 7690 Ft volt) a megjelenésük (2019 jan) után pár hónappal már meg lehet találni egészen pár hónappal a gyártás befejezéséig (2021 dec). Én még 5500-ért vettem a sajátom 2019-ben, egy Budapesti Lego üzletben, ahol éppen le volt árazva, de most ugyanezen a helyen már csak mindennél drágább áron lehet csak kapni. Jelenleg a készlet kizárólag másodkézből szerezhető be (vagy ha esetleg maradt valahol még raktáron akkor onnan, de ezeken a helyeken is már drágább)
Jófogáson és vaterán a legolcsóbb bontatlanul 10000 Ft, 7000-ért van használtan.
Bricklink (legnagyobb nemzetközi Lego adás vételi honlap) magyar eladói között is a legolcsóbb 10000 Ft, és az előző esetekben még ehhez a szállítást hozzá kell számítani.
Tehát nem, hogy Eger környékén, konkrétan sehol nem tudod ezt a készletet már beszerezni 7000 Ft alatt (még külföldön is a legolcsóbb 7000 Ft + szállítás Hong Kongból vagy Oroszországból). Sajnálom, hogy a környékeden nincsenek kifejeztetten Legot árusító üzletek, de az elmúlt években valamikor biztos, hogy leárazhatták a nagyobb áruházakban is.
Legközelebb ha Lego készetet nézel és drágának találod, vagy megvárod, hogy a közeli áruházakban olcsóbb legyen, (de akkor azt figyelni kell gyakran), vagy megrendeled online valahonnan.
Ajánlom a most márcuis 1-én megjelent Speed Champions vonalat, bár lehet, hogy neked egyelőre még drágának tűnhetnek, még várnod kell velük.
#68 engem csak és kizárólag ez az 1 készlet érdekel, az a
Audi. Szóval akkor honnan tudnám megszerezni és mennyiért legolcsóbban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!